Красиво привітати з Благовіщенням своїми словами

Вітаю з Благовіщенням! Бажаю, щоб у Вашому житті завжди присутнє відчуття вічного свята! Нехай на серце буде світло і спокійно, а душу нехай завжди зігріває прекрасне ангельський спів! Божого благословення і допомоги у всіх справах!

Зі святом Благої вісті, отриманої Дівою Марією від Ангела! Господь з нами, нехай сила Всевишнього зберігає тебе від зла, хвороб, заздрості, смутку і нещасть. Радуйся і благоденства довгі роки, славлячи Господа!

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Бажаю розуміння і підтримки близьких, не тільки в цей важливий православне свято, а завжди. Як радісна і славна Добра Новина, так нехай і життя Ваша, буде сповнена благословенних подій. Віри в серцях, надії у виконання навіть самого заповітного і нездійсненного. Чистої совісті та довгих років життя. Вітаю з Благовіщенням!

Вітаю з Благовіщенням! В цей великий день хочеться побажати смирення, доброти, щоб все, що приходить в Ваше життя приносило тільки світло і радість, нехай в душі і сім’ї завжди буде мир і спокій, здоров’я і довголіття!

Благовіщення Пресвятої Богородиці нехай наповнює ваше серце всепоглинаючою любов’ю, вкриваючи вас від усіх бід і негараздів! Бажаємо зустріти цей добре свято поруч зі своїми коханими і близькими людьми, оточуючи їх своєю увагою, зворушливою турботою і родинним теплом!

Нехай Благовіщення Пресвятої Богородиці приносить у ваше життя щастя і радість від усвідомлення того, що Діва Марія піклується про вас, вкриваючи від усіляких бід, образ і розчарувань! Нехай ваша віра зміцнюється з кожною хвилиною, а доброта переповнює серце!

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16