Красиво привітати з Трійцею

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Вітаю вас з Трійцею! Хочу сьогодні побажати вам найголовнішого – віри! Віри в Господа, в себе, в близьких людей і, нарешті, віри в диво, адже чудеса відбуваються лише там, де в них вірять! Нехай життя буде яскравим і насиченим, щасливим і радісним!

Великдень позаду. Але сьогодні настає день Трійці. Привітаємо з цим незвичайним святом. У нас у всіх є дороговказ. Але в суєті буднів ми її не бачимо. Бажаємо всім відшукати свою зірку! Нехай вона допоможе в скрутну хвилину. Нехай вона вкаже потрібний шлях кому-то. Вітаємо зі святом!

Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітання з Трійцею до сліз

Сьогодні – велике свято, Трійця! В цей день я хочу, щоб твої мрії почали здійснюватися, щоб добробут і життєва енергія ніколи не покидали тебе. Нехай близькі люди надихають на нові перемоги і звершення, а щастя буде поруч!

Вітаю тебе з Трійцею! Хочу в цей день побажати тобі добра, удачі, благополуччя, радості в житті і тільки приємних емоцій! Які б випробування не були послані тобі – завжди виходь з них з честю і стався філософськи, якщо трапляються невдачі!

Вітаю з Трійцею і від усього серця бажаю жити з чистими думками, з добрими почуттями, з щирою вірою, з гарними надіями, з величезною любов’ю до себе і близьким, до життя і світу. Нехай Пресвята Трійця допоможе забути всі образи і запалити зелене світло на дорозі до твоїх мрій!

Прийми від мене привітання з Трійцею! В цей чудовий день я хочу побажати тобі справжнього щастя, любові та успіхів у будь-яких починаннях і справах! Нехай те, про що ти мрієш, швидше за збувається! Бажаю вірити в чудеса, не засмучуватися через дрібниці і цінувати красу життя!

Щиро вітаю з великим, чудовим святом – Трійцею! І нехай же чудо сьогоднішнього дня перебуває довго, захоплюючи своєю силою і неймовірною можливістю перетворювати будні в суцільну величезну любов!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12