Красиво привітати з Яблучним Спасом українською мовою

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви – Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято – Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.

З Яблучним Спасом! Здоров’я тобі, моя рідна, не хворій! І завжди світися і радій, як ти вмієш! Квітни і пахни!

І в твоєму житті виповниться навіть більше, ніж побажаєш. Люби і будь любима! А я завжди поруч з тобою! Люблю і обіймаю.

З Преображенням і яблучним Спасом. Береже вас Господь!

Вітаю з Преображенням Господнім! Нехай в кожен будинок увійде свято, а небесні ангели нехай принесуть хороші новини. Нехай зникнуть всі біди, а любов і радість назавжди увійдуть в будинок і стануть справжніми чеснотами!

Відмінний день, щоб ще раз сказати, як я люблю і поважаю тебе. Прийми мої щирі вітання з Яблучним Спасом!

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

У нас сьогодні такий спекотний день, який є ще й святковим. У цей день з року в рік святкується Яблучний спас. Я хочу привітати вас з таким цікавим святом, а також побажати вам всіх благ. У цей світлий і добрий святковий день ваші думки повинні бути спрямовані в правильне русло. Намагайтеся не думати про біди, тому що це всього лише забирає у вас час. Я хочу побажати вам того, щоб цей святковий день приніс вам тільки багато радості і щастя. Так як сьогодні ми святкуємо Яблучний спас, то ви можете приготувати що-небудь смачне, використовуючи яблука. Це відмінно займе вас і принесе масу позитивних емоцій. Вітаю вас з цим чудовим святом, а також бажаю тільки всього самого світлого, тобто відповідного даного свята. Будьте здорові і щасливі, а все інше додасться.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15