Оригінально привітати з Великоднем до сліз, у прозі

Настала велика Пасха! Я бажаю тобі, що це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскресе!

Поздоровляю з Пасхою і від усього серця бажаю любові, надії і щастя, достатку, добра і терпіння, здоров’я, міцних сил і миру, добра, удачі і натхнення, великих чудес в житті, як це свято, радісних днів, як новина про воскресіння Ісуса і душевного тепла, як яскраве сонце.

Привітати з Великоднем до сліз

Привітання з Великоднем українською мовою

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Сьогодні особливий день. В цей день кожен, хто вірить в Господа, хто потребує ласки, в теплі, в любові або здоров’я, сповна отримує все, чого бажає. Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і бажаю з допомогою Божою знайти в цьому світі свій істинний шлях.

Настав світлий і великий день, коли Христос воскрес! Воістину Воскрес! Бажаю, щоб твоє життя наповнилася безліччю радісних днів, щасливих подій і справжнісіньких чудес. Бажаю, щоб Бог ніколи не залишав тебе в біді. Щоб він допоміг зміцнитися у вірі, зберегти в душі світло і пізнати його справжню любов. Нехай в твоєму домі завжди буде добро, здоров’я близьких, щастя і благополуччя. Зі світлим святом Великодня!

Ось і настав найбільше християнське свято – Великдень, Великий день. Це день, коли вищі сили на радощах готові виконати будь-які бажання православного людини. Бажаємо вам, щоб так і сталося. Радійте приходу Світлого дня. Миру вам і благополуччя. Христос Воскресе!

Христос Воскрес! Бажаю в це світле свято здоров’я всієї твоїй родині, бажаю щирої віри в диво і згасає надії серця. Нехай кожен день життя буде добрим і радісним, нехай Бог не залишає тебе ні в біді, ні в бідності. На все добре, взаємної любові та достатку!

Поздоровляю з Пасхою і кажу радісно – Ісус Воскрес! Так нехай і твоє серце зрадіє, нехай добра надія і вірне щастя увійде в твій будинок, нехай буде чистим і великим це свято, нехай допомагає тобі Бог в благих справах і цілях. Бажаю міцного здоров’я, справжнього кохання і світу.

У світлий день Пасхи не втомлюйтеся повторювати: «Христос воскрес!» і дарувати всім близьким людям свою любов і посмішки, і ваше життя наповниться радістю, теплом і світлом. Любов назавжди оселиться у вашому серці, сонце стане яскравішим, світ – прекрасніше, і ангели господні, спустившись з неба, принесуть вам боже благословення. Христос Воскрес!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12