Привітати з Благовіщенням до сліз, у прозі

Дорогі мої друзі, я Вас хочу привітати з тим, що, нарешті, прийшов світлий і добрий свято – Благовіщення! Бажаю всім Вам більше радісних моментів у житті, взаєморозуміння в сім’ї і справжньої і щирої любові в серцях!

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Сталося велике чудо з чудес сьогодні – Діва Марія дізналася, що саме вона стане матір’ю Спасителя, матір’ю Месії, матір’ю Ісуса Христа. Давай же разом прославляти її, і пробачити у неї захисту, ласки і Божої благодаті. Вітаю з Благовіщенням.

Привітати з Благовіщенням до сліз

Привітання з Благовіщенням українською мовою

У такий прекрасний християнське свято – Благовіщення Пресвятої Богородиці, хочемо вам побажати умиротворення, очищення душі і думок від негативу і зла. Нехай біда обходить ваш будинок стороною, і наповнюється він тільки любов’ю, розумінням і щастям.

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Сьогодні віруючі люди від щирого серця вітають не тільки своїх рідних і близьких, але братів з сестрами по вірі зі світлим святом Благовіщення. Дорогі друзі, брати, сестри і просто знайомі люди, я хочу щиро привітати з цим світлим днем ​​кожного з вас. Нехай Благовіщення поспішно принесе удачу у ваші домівки. Це світлий, чистий, душевний свято, давайте дружно попросимо Бога, щоб збулися наші найпотаємніші бажання і таємні мрії. Якщо будемо вірити в те, що Бог допоможе, все обов’язково так і станеться. Я бажаю, щоб кожному з вас сьогодні зустрівся благовестник з радісними новинами. Споруджуйте і направляйте храм своєї душі на шлях істинний і щастя посміхнеться вам, обов’язково. Нехай гілочка верби в наших будинках стане символом майбутнього щастя і благополуччя. Рухайтеся з надією назустріч життя.

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16