Привітати з Благовіщенням до сліз

Нехай в цей славний день Бог благословить вас на щасливе життя, нові починання і трудові подвиги. Нехай ваше тіло наповниться нескінченною енергією і життєвою силою. Нехай ваші думки течуть спокійно і рівно. Нехай вас оточують тільки добрі і чесні люди, з якими вам комфортно і приємно.

Нехай в цей світлий весняний день в веселому пташиному гомоні, під дзвін дзвонів почуєте ви благу звістку. Прийміть в своє серце чисте кохання Тієї, що подарувала світові Сина Божого. Даруйте цю любов людям, а особливо дітям. Нехай земля наша стає кращим і добрішим разом з нами.

У Благовіщення нехай твоє серце до країв наповниться чистою любов’ю. Умій отримувати задоволення від кожного прожитого дня. Пам’ятай, що гроші – не найголовніше в житті. Здоров’я і щастя близьких набагато цінніше. Умій любити і отримувати любов взамін. Цінуй добре ставлення і просто будь щасливий, незалежно від життєвих обставин!

Сьогодні я хочу тобі сказати, що Діва Марія піклується про кожного з нас, що вона оберігає нас від бід і зла. Тому нехай буде веселе, хай твоя віра зміцнюється, а серце наповнюється добрими думками і почуттями! Зі святом!

Благовіщення – свято юності і радості душі, в який неможливо сумувати. Веселитися потрібно, вихваляючи Богородицю і Господа, батьків наших, дітей та онуків. Кожна людина знайшов собі місце в житті, перебуваючи поруч з кровними родичами. Все це не просто так, адже всесвіт благоволить наше щастя. Бажаю, щоб ти йшов на її відгук, незважаючи ні на що. Нехай все буде виходити так, як потрібно. Бажаю, щоб нічого і ніколи не викликало навіть крапельки смутку і сумнівів. Сіяй від щастя і благоденства оточуючих людей, які є руками Богородиці і Господа. Відкривай в собі відповідь на дії оточуючих людей. Я вірю, що в твоєму житті буде тільки світло, а будь-яка чорнота ніколи не настане. Проведи велике свято зі своїми близькими і дорогими людьми. Вітаю з Благовіщенням, світлим і гідним святом!

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16