Привітати з Благовіщенням у прозі

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай Бог живе в твоїй душі і віра в Його допомогу. Бажаю сподіватися тільки на краще, і нехай трапляється тільки хороше, нехай все, що було погане, ніколи не повториться, нехай в твоєму серці горить вогонь любові, нехай поруч ходить вірна удача.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі, Божого благословення! Нехай збереже вас Богородиця під дахом своїх і щогодини буде наповнений добрими звістками!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Світлий і чистий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці нехай огорне ваш будинок теплом і благодаттю. Моліться сьогодні особливо щиро, Богоматір обов’язково почує вас і дарує здоров’я, достаток і благополуччя. Добра і щастя вам!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Вітаю з Християнським святом – Благовіщенням! Нехай всім це свято принесе багато добра, радості і благих справ. Господь винагородить вас міцним здоров’ям і щасливими днями. Друк нехай піде, достаток прийде в кожну сім’ю.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17