Привітати з Благовіщенням українською мовою

Прославляємо до дивного свято Благовіщення Пресвятої Богородиці прекрасного архангела Гавриїла, який приніс Добру Новину і чисту, добру Діву Марію, яка стала матір’ю Христа Спасителя! Нехай ці славні і добрі святі бережуть вас, ваші будинки і сім’ї від негараздів і обдаровують вас щастям!

У Великий день Благовіщення бажаю, щоб навколо панували мир і процвітання, щоб у будинку була любов, гармонія і благополуччя. Нехай Господь посилає щирих і надійних людей. Удачі по життю і спокій в душі!

Віра і правда в служінні Господу, допомагає врятувати не тільки свою душу, а й душі рідних і близьких. Надія на мир і спокій, які одного разу запанують на нашій грішній Землі, закликає знову і знову просити прощення за гріхи і погані думки.

Зі святом! Нехай всі образи пройдуть стороною, правда і надія будуть поруч з тобою. Хороші думки, приємні зустрічі, любов і удача поселяться в твоєму домі навічно. Міцного здоров’я, світлих думок, красивих слів і справжніх, перевірених роками, друзів. Затишку, душевного тепла і ніяких турбот.

З прекрасним святом – Благовіщення! Нехай буде удача, гармонія, спокій в душі, мудрість в голові, любов, почуття до близьких. Сумніву геть, адже життя – прекрасне, і потрібно жити з розкрив душею. Творити добро, молитися, бути щирим, і слідувати своїм мріям.

Ось ми і дочекалися Благовіщення. Тепло на серці відразу ж можна відчути, відгукнувшись на те, як воно відроджується. Серце знову бажає відкритися ближнім людям, переступаючи через такі негативні почуття, як сумніви, страхи, біль, розчарування, смуток. Не сумуйте, щоб не відбувалося. живітьу всю міць своєї енергії, слідуючи за покликом серця, розкриваючи широту своєї душі. Все це обов’язково буде вподобу досягненню гідних висот в житті. Щастя і успіхів сокровенних бажаю, нехай це надихає на подальше просування. Бажаю виконання мрій і всіх бажань. Нехай атмосфера в вашому домі завжди буде особливою, адже тільки поруч зі своїми домочадцями можна знайти самого себе і отримати шанс на щасливе зовнішнє життя. Подумайте про буття, помоліться Господу та Богородиці. Нехай вони будуть з вами в серці навіки!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15