Привітати з Благовіщенням

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це не просто свято в православному світі, який залишається улюбленим і довгоочікуваним ось уже стільки років і навіть століть, а й окремий привід для кожної людини повірити в те, що диво насправді можливо. Господь не зможе залишити в біді або з неприємностями своїх дітей, які щиро йому моляться. Наповніть своє серце світлом і теплом, нехай разом з святом до вашої оселі увійде благополуччя, любов і справжня, щира віра і бажання зробити своє життя кращим. Рідні мої, знаходите навіть серед буднів і повсякденних проблем привід для посмішки, бажання сказати Господу спасибі за те, що він ніколи не залишає в біді і в самоті зі своїми проблемами. Нехай буде з вами господня благодать, здоров’я і щастя. Зі святом, мої рідні, щиро вірте в диво і воно обов’язково станеться.

Щороку 7 квітня християни відзначають Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. У цей день Марія дізналася, що народить сина Божого. Побажайте всім, хто вам доріг, тепла і радості, затишку і миру, здоров’я і благоденства. Для кожного близького вам людини у нас на сайті novogodnij-ru.ru знайдуться відповідні рядки.

Благовіщення – світле свято на порозі Пасхи. Тобі, твоїм рідним і близьким у цей прекрасний день бажаю головного: віри, любові і надії.

Поздоровлення в Світлий день Благовіщення, звучать у всіх Храмах і Церквах. Нехай вони дійдуть до серця навіть самого грішної людини. Бог прощає всі гріхи тим, хто просить покаяння.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – є великим і важливим святом. Хочеться побажати, щоб все в житті приносило духовне задоволення і гармонію. Нехай у домі завжди переважають затишок, достаток і розуміння. Тільки хороших звісток, щастя і добра.

Привітання з Благовіщенням українською мовою

Привітання з Благовіщенням українською мовою

У Благовіщення хочу побажати добра і здоров’я, любові і взаєморозуміння, щастя і всього самого найкращого! У цей святий день нехай здійсняться всі мрії у кожного, хто чистий душею і серцем. Так будьте саме такою людиною, і тоді все буде добре не тільки у свята!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю святої віри, миру в домі, Божого благословення! Нехай збереже вас Богородиця під дахом своїх і щогодини буде наповнений добрими звістками!

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці, це день, коли Божа мама отримала добру звістку, так нехай же все новости нашому житті будуть виключно добрими, щастя всім в житті, доброти в помислах, радості в серцях, світу в душах, любові до Бога і ближніх!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16