Привітати з днем ангела Гаврили

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику кращих привітань з днем ангела Гаврили своїми словами, до сліз Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

Гаврил прийміть наші найтепліші поздоровлення з Днем Ангела!!! Нехай Ваша доброта і співпереживання зігрівають і об’єднують якомога більше людей! Нехай думки про дітей будуть радісними, без печалей, прикрощів і страху! Щиро бажаємо Вам родинного щастя, здоров’я Вам, Вашим рідним і близьким, Божої допомоги у всіх Ваших добрих починаннях, здоров’я, любові й добра! Хай береже Вас Господь і Матір Божа на многая літа!

Ім’я дитині дається батьками. Бог кожному призначає янгола-охоронця. З цього моменту ім’я людини багато в чому визначає його долю. Важливо тримати своє ім’я – цей “божественний код” – в чистоті духовної. І тоді янгол-охоронець буде підтримувати людину. Щастя тобі, Гаврил!

З днем ангела Гаврил тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає, найсвятіший, з святих!

У кожного з нас є ангел-хранитель, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди десь близько нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі Гаврил та твоєму ангелові якнайбільше сонячних днів, радості в житті та любові до ближнього свого.

З Днем ангела тебе Гаврил, зі світлим днем. Сьогодні славимо ми його, і нехай у всьому убереже тебе, врятує. Нехай буде море щастя, усмішок теплих, днів на рік погожих, та новин лише добрих та світлих!

Доброму Ангелу вінець, а Вам Гаврил міцного здоров’я! Нехай світле свято під назвою іменини, прикрасить Ваше життя щастям, добром і радістю!

Вітаю тебе Гаврил з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

Сьогодні світле для тебе Гаврил свято – День Ангела, день твого небесного захисника і покровителя. Нехай же він оберігає тебе, охороняє у важкі моменти життя та ніколи не відмовляє тобі в надії та любові. З Днем Ангела!

Сьогодні день твого Ангела-Хранителя. Я тебе вітаю Гаврил та хочу побажати, щоб твій невидимий захисник оберігав тебе від різніх бід и напастей, щоб направляв тебе на вірний шлях, не давав тобі сумуваті и відганяв від тебе похмурі думки. Частіше усміхайся, адже тоді твій Ангел світиться від щастя, а це світло відбівається у тебе в очах!

Гаврил! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9