Привітати з днем ангела Коропа у прозі, своїми словами

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику найкращих привітань з днем ангела Коропа своїми словами, у прозі Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

Ангел небесний оберігає нас на світі. Ангел-хранитель у кожного свій. Він за тебе Короп в цьому житті у відповіді, він охороняє і життя, і спокій. Бажаю тобі завжди відчувати його присутність, але не за потребою, а просто як вірного захисника.

Короп з Днем Ангела привітати я тебе хочу! Нехай ангел буде сильним, ти вір йому завжди, шляхом дороги довгою він поведе тебе, обходячи ями і вибоїни. Він один твій захисник і в цей важливий день ви разом, ви єдині, як сонця світло і тінь!

Вітаю тебе Короп з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Короп, день ангела є не у кожної людини. Ти щасливий, у тебе є маленький друг, який охороняє тебе все життя. І сьогодні ми відзначаємо його день народження. Я бажаю тобі, щоб цей пернатий малюк завжди знаходився поруч, як і всі ми, твої друзі. Недарма кажуть, що справжній друг пізнається в біді. Але сьогодні ми прийшли саме на свято, так ось я бажаю тобі, щоб ми в цьому будинку збиралися тільки по доброму приводу.

Короп бажаю мудрості тобі від Бога, благословень від нього. Нехай буде світлою і чистою дорога. Вітаю з днем ​​ангела!

Короп, сьогодні день твого янгола-охоронця. Бажаю від щирого серця радіти кожному дню, жити на повну, впевнено крокувати до своєї мети, та завжди пам’ятати, що тобі завжди допомагає, а іноді й підштовхує твій помічник, твій янгол. На кожен день народження заведено бажати здоров’я і щастя, я бажаю тобі, щоб у тебе за плечима завжди був твій янгол-охоронець!

Короп, вітаю з Днем ангела! Нехай все погане обминає, а в житті залишаться тільки радість, щастя та здоров’я.

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі Короп: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

Короп, в День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям, добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало.

Кожна людина в світі ніколи не буде одна, тому що є той, хто буде поруч завжди – Ангел Хранитель. Сьогодні я вітаю Вас Короп з днем ​​ангела. Я бажаю Вам всього найкращого і світлого. Нехай доля радує приємними подарунками, а небесна сила допомагає в визначений час. Зі святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9