Привітати з хрестинами у прозі, своїми словами

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Вітаю Вас з крестинами. Нехай малюк росте здоровим, слухняним, радує батьків веселим сміхом. Нехай в його житті не буде нерівних доріг, важких рішень, печалей і тривог. Щоб він виріс справжньою людиною, готовим до прийняття серйозних рішень. А Вам бажаю лише терпіння і благополуччя, щоб виховати гідну людину.

Привітання з хрестинами своїми словами

Привітання з хрестинами у прозі

Щиро вітаю дитинку, батьків і хрещених з крестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте поздоровлень і найщиріших побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов’язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з крестинами!

Вітаю вас і ваше крихітне диво з крестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хранителя за спиною, який буде оберігати його протягом усього його життєвого доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Вітаємо з крестинами! Нехай малюка ангел охоронець завжди оберігає і по життю веде найяснішої дорогою. Щоб в його житті були тільки щасливі моменти і вдалі дні.

Вітаю крихту з крестинами і від щирого серця хочу побажати, щоб стежка, по якій буде малюк крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб в житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хрещених завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Чи не ранку віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долі і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствий душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, везіння, радості, удачі! Ніколи не звертай зі шляху земного – він обов’язково приведе тебе на краще! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, визволимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірну дорогу і підкаже вихід з будь-якої ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15