Привітати з Медовим Спасом до сліз

Ми відзначаємо Медовий спас, свято – подарунок від Господа. Зовсім скоро почнеться Успенський піст, але знаєш, саме зараз можна відчути прекрасні дні, можна зрозуміти, наскільки важливою роллю володіє віра в те, що доля буде відкривати позитивні межі, подарує шанс для того, щоб реалізувати найпотаємніші бажання. Мій рідненький чоловічок, ти – найкращий. У тебе настільки гідно поєднуються справедливість і доброта, відповідальність і позитив, легкість. Я тобою захоплююся, розуміючи, що кожен раз доля відкриває тільки найприємніші межі, а близькі люди надають підтримку у багатьох починаннях. Ти можеш відчути, наскільки чудовим стає сьогоднішнє свято, як багато позитиву він в собі несе, переконаєшся в тому, що молитва обов’язково буде почута Господом. Насолоджуйся славним часом, кожна мікросекунда якого дорога!

Привітання з Медовим Спасом українською мовою

Привітання з Медовим Спасом своїми словами

Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Настав Медовий Спас, воістину гідне свято, який потрібно неодмінно відзначити поруч зі своїми близькими людьми, відзначаючи справжнє єднання всієї родини. Хочеться побажати тільки виконання найпотаємніших побажань і впевненості в тому, що все обов’язково здійсниться. Нехай доля подарує тільки яскраві емоції, які дозволять зрозуміти, наскільки все пофарбовано в світлі фарби. Приймай щирі вітання з Медовим Спасом, адже вони повинні здійснитися в реальності. Будь ласка, вір в те, що доля розкриє тільки найкращі грані, подарує шанс для того, щоб успішно здійснити будь-які мрії, досягти поставленої мети, відкрити нові перспективи. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш світлою і солодкого життя, тому, будь ласка, вір в те, що життя подарує гідні можливості для просування вперед, незважаючи на певні перешкоди. Господь тебе все зберігає від зайвих потрясінь.

Вітаю з Медовим Спасом! Нехай в цей день зачаровують ароматами і смаковими якостями медові пироги, які приготовлені з турботою ближніми людьми. Нехай у домі панує атмосфера позитиву і віри в прекрасне майбутнє, адже Божа милість обов’язково повинна відчути по-особливому. Бажаю, щоб у твоїй душі з’явилася гармонія, яку складно описати словами. Сподіваюся, що такий унікальний свято, як Медовий спас, обов’язково посприяє натхненню і можливості в повній мірі насолодитися позитивом навколишнього світу. Бажаю тобі відчути справжнє щастя, яке повинно виходити від душі, серця. Нехай настільки позитивні зміни принесе саме Медовий спас, свято, яке асоціюється тільки з найкращими моментами в православній і світському житті. Прийми щирі слова, які сформульовані в моє привітання.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16