Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику красивих привітань з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, до сліз Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

Новий рік і Різдво – найголовніші свята зими, а може і всього року. У цей час ми уповільнюємо божевільний біг, прислухаємося до скрипу снігу під ногами, вдивляємося в блиск святкових вогніві під бій курантів про себе вимовляємо найзаповітніші слова. Ми бажаємо, щоб наступаючі новорічні і різдвяні вечори подарували вам масу позитивних емоцій і поклали початок новому періоду в житті – яскравого, щасливому і запам’ятовується!

Яскравих зірок на маківці ялинки, в різдвяному небі і в очах. Найказковіші дні в році нехай принесуть відчуття свята, умиротворення і затишку. Тепла у ваші домівки, достатку на столи, достатку в гаманці, любові в серця. Вітаємо з Новим роком та Різдвом!

Дорогі колеги! Вітаю вас з чудовим святом – Новим роком! Нехай цей рік принесе вам тільки щасливі миті, позитивний настрій і успіх! Бажаю, щоб наша спільна робота була продуктивною, ефективною і благополучною, а наші справи розвивалися в потрібному напрямку, приносячи прибуток нам і нашим клієнтам!

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята подарують чарівництво і чудо! Бажаю здоров’я всієї твоїй родині, затишку в кожному куточку твого будинку, щастя в кожній твоїй клітинці, оптимізму в кожної твоєї думки, благополуччя в кожному твоєму дні. Нехай цей рік буде плідним і успішним!

У сучасному світі дуже цінно йти рука об руку з людиною, близькою тобі по духу. Я дуже радий, дорогий друже, що ти завжди поруч, що з тобою ми можемо втілювати в життя мільйони божевільних ідей. І, незважаючи на те, що я радий новому, минулий рік проводжаю з легким смутком. Спогади про нього найтепліші: ми багато з тобою встигли. З Різдвом і Новим роком! Спасибі, що ти є в моєму житті.

Новий рік – це час здійснення бажань, надій, що збулися і яскравих вражень! Бажаємо, щоб ці чарівні відчуття не покидали Вас весь прийдешній рік! Нехай разом з його новим символом – Білим Металевим Биком, під бій курантів, в Ваш будинок постукають радість, затишок і казкова любов!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13