Привітати з Покровою до сліз, у прозі

Свято Покрова відзначаються пізньою осінню, але даний факт не повинен затьмарювати і засмучувати, адже все може скластися тільки найкращим чином, якщо вірити кожен день тільки в краще, в дивно яскравий позитив. Дорогий чоловічок, в тебе є справжня сила і справді стійкий характер, тому користуйся ними для подальшого розвитку в правильно обраному напрямку, йди до своєї мети, незалежно від того, як доля вирішить спробувати тебе. Знаєш, я щиро вірю в те, що ти зумієш досягти поставлених завдань і реалізувати свій потенціал в реальності, довести можливість успішного розвитку. Нехай Богородиця тебе від будь-яких негараздів захищає, адже вона має настільки всемогутнім властивістю. Бажаю спокою в будинку, здоров’я і довгого життя. Цінуй своїх близьких людей і можливість проводити з ними численні дні. Будь щасливий!

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Сьогодні Покров Пресвятої Богородиці. Від щирого серця поспішаємо вам привітати з цим великим святом і побажати міцної віри, любові і здоров’я. Бажаємо щоб мирські турботи не дали вам зійти зі шляху істинного, а покрив і захист, яку дала нам сама Пресвята Богородиця хай оберігають вас своє життя і рятують від бід і напастей.

Привітання з Покровою своїми словами

Привітання з Покровою українською мовою

Вітаю всіх зі святим святом. Нехай світло життя, любові і добра завжди виходить з ваших сердець. Живіть завжди з вірою в Бога, в чудеса і ніколи не втрачайте надію на краще. Бажаю вам, щоб у святій Покров залишилися в минулому всі неприємності і біди, нехай попереду вас чекають тільки благополуччя і щастя. Зі святом!

Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаю мирних і щасливих днів, блаженних і втішних свят душі, здоров’я і радості для всієї твоєї родини.

Зі святом! Нехай світло наповнить Ваші домівки, щоб звучали в їх стінах щасливі голоси і дзвінкий сміх, світилися усмішки. Нехай Пресвята Богородиця чує Ваші молитви, оберігаючи від поганих звісток і напастей.

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14