Привітати з Покровою до сліз

Покров Пресвятої Богородиці – це один з найважливіших і значних свят, який не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас і нагадати, що Богородиця оберігає всіх, потрібно лише вірити в це, тоді ви і відчуєте її силу. Мені важливо, щоб ви розуміли, наскільки важливим святом для нас є цей день – Покров Пресвятої Богородиці. Хочу побажати кожному з членів вашої сім’ї тільки за все самого позитивного і позитивного, а також доброго і світлого, як і сам цей святковий день. Хочу, щоб ви ніколи не скаржилися на здоров’я, а для цього воно не повинно вас підводити. Нехай ніякі біди і тривоги не лякають вас і ваших близьких, тому що ви перебуваєте під захистом Богородиці. Відмінного вам свята! Проведи свій день з рідними і близькими для вас людьми. Точно немає нічого важливішого за це.

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці викликає добрий трепет в душі кожного з нас. Сьогодні ми ставимо свічки в церкві для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, і щастя висвітлювало ваш шлях.

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай мир до тебе буде добрий, нехай кожен день залишає за собою гарний сюжет щастя, нехай кожна справа обертається благом, нехай кожна думка буде світлою і веде тебе до радості. Бажаю, щоб всі твої молитви були почуті, щоб Пресвята Богородиця відводила від тебе недуги і прикрощі.

Православні християни, вітаючи вас з таким великим святом, як Покров Пресвятої Богородиці хочу побажати міцної душевної віри. Нехай мирські радості не зведуть вас зі шляху істинного і благодать, подарована колись Божою Матір’ю, знайде відображення і в вашому житті.

У жовтні ми святкуємо чудове свято – Покрову Пресвятої Богородиці. За народним повір’ям, це свято дівчата повинні проводити в веселощі: вважалося, що «якщо весело Покров проведеш, то друга милого обов’язково знайдеш« Ми вітаємо всіх зі святом і бажаємо, щоб всі мрії обов’язково збувалися. Нехай вам життя приносить натхнення, нехай удача стукає в ваш будинок. Надія, віра і любов нехай завжди супроводжує вам в житті. Нехай Добрий ангел оберігає вас від невдач.

Радійте, православні, в день настання Покрова Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії! Дякуйте в молитвах і співах Її святу милість! І так обдарує Матір Божа щедро вас своєю благодаттю і радістю, захистивши від нещасть, потреби і пороку!

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14