Привітати з Покровою у прозі

Сьогодні світлий і прекрасне свято – день Покрови Пресвятої Богородиці! Від щирого серця я вітаю вас, бажаю миру і гармонії в родині, душевного спокою та рівноваги, благополуччя і радості. Нехай Ангел-Хранитель захистить вас і вашу сім’ю від будь-яких негараздів, а Пресвята Богородиця обдарує щастям і любов’ю. З великим святом вас великим, всього самого доброго і світлого!

Вітаю всіх зі святим святом. Нехай світло життя, любові і добра завжди виходить з ваших сердець. Живіть завжди з вірою в Бога, в чудеса і ніколи не втрачайте надію на краще. Бажаю вам, щоб у святій Покров залишилися в минулому всі неприємності і біди, нехай попереду вас чекають тільки благополуччя і щастя. Зі святом!

Ось і відзначаємо ми Покрова Богородиці. сьогоднішнійдень наповнений дивним позитивом, який насправді потрібно цінувати. Нехай доля розкриває тільки позитивні межі і дозволяє вірити в те, що все буде складатися тільки так, як хотілося б. Дорогий чоловічок, я хочу побажати тобі справжнього щастя і теплого ставлення долі, щоб успіх був на боці в будь-яких починаннях, а в душі панувала дивовижна гармонія. Будь ласка, вір в те, що будь-яке бажання буде успішно проявлено в реальності, адже це дійсно може бути так. Бажаю тобі яскравих емоцій і можливості в повній мірі насолоджуватися дивовижною життям, яку складно описати звичайними словами. Дорога моя людина, в тебе можна знайти справжній позитив і глибоку віру в краще, але ж я тебе за це ціную. Будь ласка, залишайся таким завжди, незалежно від того, що ж виявиться приготованим долею.

Прекрасні світлі свята нас підносять. Коли на землі відбувається диво, освітлене божественним ім’ям – про нього швидко стає відомо у всьому світі. Бог створив людину за образом і подобою власного.

Нехай Мати Божа вкриває вас своїм покровом і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас. З’явилася вона в день покриву, явивши свою любов до людей так і завжди буде захищати нас.

Бажаю Вам, щоб Боже покровительство і Його захист вберігає Вас від сліз печалі і давала Вам лише сльози радості, надії і любові!

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю жити в світі благодаті і добра під міцним захистом небес. І нехай вкриє Пресвята тебе від горя, обману і зради, і нехай душа твоя завжди рятується від похмурих думок і мирських образ.

Я хочу з великою радістю привітати вас зі святом! Сьогодні весь православний світ відзначатиме Покров Пресвятої Богородиці. Саме це свято вважається одним з найважливіших, так що не можна залишати його без уваги. Я хочу побажати вам всього того, що вам необхідно для спокійного й щасливого життя. Нехай Мати Божа завжди присутній в твоєму житті, нехай вона оберігає вас і ваших рідних від усіх бід. Мені так не хочеться, щоб якісь неприємності стосувалися вас, тому що ваша сім’я є для мене взірцем сім’ї. Я хочу побажати кожному з вас міцного здоров’ячка, яке ніколи не буде підводити вас. Мені хочеться, щоб ви провели цей день з рідними, щоб ваші думки були чистими, а наміри виключно благими. Бажаю вам найпрекраснішого свята! Сподіваюся, що ваша сім’я ніколи не дізнається, що таке горе і печаль.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13