Привітати з Покровою українською мовою

Зі святом, з Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай бачення високих чудес допомагає йти по життю і долати труднощі. Спільна підтримка і розуміння, життя в сьогоденні дні і прозорливість допоможуть в найвідчайдушніші хвилини. Так нехай кожному будуть доступні ці чудеса. Творити свою долю – право людини, і його здійснюють при божественної підтримки.

Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Я сердечно вітаю тебе і твоїх рідних зі святом! Доброго всім здоров’я, благополуччя, духовного зростання і заступництва Пресвятої Богородиці!

Під Богородиці покровом спокійно нехай проходять дні, а віра буде нехай основою всіх поглядів, і від бід зберігає.

Сьогодні на календарі вже чотирнадцяте жовтня, а це означає, що настав один з найважливіших свят, яке ні в якому разі не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати вам всього самого найкращого. Ви заслужили цього, тому що завжди з великою повагою ставтеся до всіх релігійних свят, відвідуєте храми і завжди вірите у все найкраще. Нехай Богородиця завжди покриває вас і ваших рідних і близьких, щоб захистити вас від проблем і тривог. Бажаю вам ніколи не опускати руки, тому що немає в житті безвихідних ситуацій. Я хочу побажати вам міцного здоров’ячка, а також терпіння і стійкості. Не завжди в житті буває легко, але віра ніколи не залишить вас. Покров Пресвятої Богородиці – дуже важливе свято, про який не можна забувати.

Нехай в цей великий православне свято всі ваші образи забудуться і підуть туди, звідки вони взялися. Впустіть у своє серце добро і любов, адже на світі навряд чи є що-небудь важливіше. Зі святом!

Вітаю Вас від всієї душі зі святим святом, з Покровом! Нехай цей день принесе вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені вами добрі справи! Бажаю вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Сьогодні у християн величне свято – Покрову нашої Пресвятої Богородиці. В цей великий день ми бажаємо вашому дому добра, і щоб матінка Богородиця вкрила вас своїм покривалом від всіх бід, ворогів та смутку. Щоб всі ваші дні були такими ж світлими і ошатними, як сьогоднішнє свято, і щоб свічки добра ніколи не згасали на вашому життєвому шляху.

Зі святом! Нехай світло наповнить Ваші домівки, щоб звучали в їх стінах щасливі голоси і дзвінкий сміх, світилися усмішки. Нехай Пресвята Богородиця чує Ваші молитви, оберігаючи від поганих звісток і напастей.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15