Привітати з Різдвом у прозі

Нехай прийдешній Різдво завжди каже правду ваших очікувань. Бажаємо приємного проведення часу в колі рідних і близьких!

Бажаю, щоб збулися самі грандіозні бажання, загадані під різдвяною зіркою, а життя наповнилося чарами і світлом. Зі святом!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Нехай в день святого Різдва ваш будинок прикрасять яскраві кульки радості, горять свічки щастя, іскряться гірлянди любові, виблискують вогні достатку, а дзвіночки міцного здоров’я дзвінко передзвонюються. Збережіть це святкове оздоблення і атмосферу добра і затишку на цілий рік. Щасливого Різдва!

З Різдвом Христовим всіх вітаю! Бажаю бути мудрими і самодостатніми, знаходити розрадув тому, що вас оточує, радість в дрібницях а любов всюди!

Дорога! Щиро вітаю тебе з світлим, прекрасним святом – Різдвом Христовим! Від щирого серця та щирого серця бажаю прекрасного самопочуття, душевного і матеріального благополуччя, світлої надії, щирою, справжнього кохання, справжнього нескінченного щастя, постійної удачі, серйозних успіхів, красивою, світлої мрії, твердої віри в щасливе майбутнє. Нехай Господь і твій ангел-охоронець завжди вбережуть тебе від бід і негараздів.

З Різдвом Христовим. Бажаю, як в дитинстві, вірити в чудо, бажаю наповнювати цей світ добротою, бажаю щирої любові для дівочого серця, а для душі – гармонії і краси. Нехай це Різдво подарує радість і надію, нехай твоє щастя буде світлим і великим.

У прекрасний день, який подарував світу Спасителя, в день Різдва Христового вітаю Вас зі святом! За Вашу віру і праведні вчинки Господь благословив Вас і послав Вам Ангелів-хранителів. Нехай їх надійні крила бережуть Вас від негараздів і хвороб, а невидимі напуття приведуть до щастя і спокою сімейного життя!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Улюблений, я від щирого серця хочу привітати тебе з Різдвом Христовим. Цей світле свято обов’язково принесе нам щастя, взаєморозуміння, гармонію, єдність і зробить нашу любов ще міцніше. З Різдвом, з самим добрим і красивим святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11