Привітати з Трійцею до сліз, у прозі

Вітаю вас зі святом Трійці! Хочу побажати непохитної віри, Божої милості, чуйного серця і доброти. Нехай ваша душа не знає печалей і світиться щастям. Спокою, безпечності та світу вам і вашому будинку.

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Нехай свято Трійці принесе кожній православній людині щастя і благодать Божу. Нехай здорові будуть ваші родини і благополучні всі ваші починання. Нехай поблажливість і благородство подарує вам поваги оточуючих вас людей!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю з православним святом Трійці! Нехай Божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм благом, здоров’ям і радістю. Нехай віра завжди супроводжує твій шлях і вкриває від всіх негод. Побажай любові і щастя ближнім своїм і Бог благословить тебе.

Вітаю тебе з Трійцею! Хочу в цей день побажати тобі добра, удачі, благополуччя, радості в житті і тільки приємних емоцій! Які б випробування не були послані тобі – завжди виходь з них з честю і стався філософськи, якщо трапляються невдачі!

Привітання з Трійцею до сліз

Привітання з Трійцею до сліз

Вітаю з Трійцею і щиро бажаю йти дорогою, засіяна пелюстками щастя і зеленню надій, бажаю відкрити для серця дивовижний світ блаженства і радості. Нехай буде міцним здоров’я і доброї душа, нехай Пресвята Трійця захистить твою сім’ю від будь-яких напастей і негараздів.

Хочу привітати вас зі Святою Трійцею. нехайцей прекрасний день підносить вам тільки все найкраще, нехай веде вас вперед і допомагає радіти життю! Будьте впевнені в собі і рухайтеся туди, де вас чекає благоденство і душевне тіло! Нехай у вас все неодмінно вийде, а бажання збудуться!

Вітаю з Трійцею і хочу від щирого серця побажати завжди йти за вітром удачі і слідувати за своєю мрією щастя. Нехай серце оповите буде зеленню надій, нехай на душі розпускаються пишні сади любові і доброти чудес.

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12