Привітати з Трійцею у прозі, своїми словами

Прийміть від мене вітання з чудовим святом, одним з найбільш чудових в православному календарі! Нехай в Трійцю збудуться ваші мрії і заповітні бажання, нехай радість назавжди оселиться у вашому серці, а доброта і любов зігріють душу!

Сьогодні чудове свято, день Трійці, і мені хочеться привітати тебе, побажати радості і благополуччя, везіння і добра. Цей день – дійсно святий, так нехай же ти переймешсяйого святістю і захочеш робити якомога більше добрих справ!

Від душі вітаю зі святом Трійці і хочу побажати, щоб в твоєму житті вічно звучала мелодія щастя і натхнення, щоб в твоїй душі завжди цвіли сади радості, щоб по твоїй стежці простягалася м’яка і свіжа зелень успіху, щоб для твоїх мрій і ідей відкриті були всі горизонти і простори.

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітання з Трійцею своїми словами

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Прийміть поздоровлення з чудовою Трійцею! І нехай чудова зелень навколо шелестить у вашій душі сьогодні неймовірною любов’ю,переливаючись в променях сонця щастя райдужної душевністю і Господнім благословенням!

Бажаю вам, щоб Господь благословив на важливі і потрібні справи, щоб чекали визнання і успіх. Хочу, щоб Свята Трійця берегла ваші родини, охороняла ваші душі і допомагала долати будь-які життєві перешкоди. Нехай вогник добра ніколи не гасне в ваших серцях, поширюючи тепло повсюдно. Нехай Ангел-Хранитель береже і захищає від усіх негараздів і неприємностей.

Поспішаю привітати вас зі світлим святом Святої Трійці, від щирого серця бажаю вам бути здоровими і щасливими. Нехай вищі сили бережуть і охороняють ваші будинки. Чистих помислів і слушних ідей. Бажаю, щоб в житті все проходило гладко і легко, а на душі було спокійно і тепло!

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Хочу вам побажати в свято Святої Трійці впевнено йти до своїх цілей, ніколи не відступати назад і вірити, невпинно вірити в те, що життя дане тільки для самого кращого! Нехай найголовніші чудеса неодмінно очікують попереду, а доля підносить найдостойніші подарунки!

Зі святом Трійці вас! Нехай урочистий дзвін дзвонів наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить недуги і нагородить терпінням, мудрістю, життєвими благами і щасливими миттєвостями.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12