Привітати з Трійцею

Подякуй в цей день небесних покровителів. Подякуй за все, що у тебе є кращого і помолися з потроєною силою. У трьох особах побач одне – і ти про це не пошкодуєш. Вітаємо з Трійцею! У цей день ми чекаємо схвальних знаків понад, В цей день ми бачимо сутність Бога ясніше звичайного. Вітаємо з Трійцею!

У свято Святої Трійці я хочу привітати всіх віруючих людей і зробити їм добра, світла і простого людського тепла. Нехай Бог береже людські серця і оберігає їх від нещасть. Нехай люди знайде спокій і на землі ніколи не буде воєн, катастроф. Нехай замість зла на Землі запанує добро!

Вітаю з Трійцею і бажаю строкатого килима щастя і квітучою любові. Нехай серце любить і сподівається, нехай душа співає і вірить. Здоров’я і блага тобі і всій твоїй родині, удачі на шляху і яскравого світла радості.

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Існує кілька свято, в які обов’язково слід привітати все знайомих. Серед них і Трійця. Привітання смс допоможуть вам швидко відправити короткі вітання всім рідним і друзям.

Вітаємо з Трійцею! У цей світлий день не варто витрачати сили на дрібні тривоги і переживання, набагато краще присвятити його потрійного удару по примхам долі: відпочинку, веселощів, приємного спілкування. Нехай небо буде чистим, сонечко зігріває, рідні та друзі радують. всіхвам благ, відмінного настрою і величезного позитиву в будь-яких починаннях.

Із задоволенням вітаю тебе з днем ​​Трійці! Любов і щастя переповнюють наші серця. А значить, Бог щедро благословляє нас, даруючи радість на кожен день! Бажаю, щоб ми все життя купалися в цих світлих хвилях!

Друзі мої! Нехай в велике свято Трійці до вас повернеться все хороше, що ви зробили у своєму житті! Відпочиньте на славу за ці три дні, забудьте про побутові проблеми, про щоденні турботи, наберіться сил, щоб йти назустріч долі і не знати втоми. Нехай ваші мрії здійсняться, а бажання перевтіляться в життя. Нехай цей день принесе вам Божу благодать і радість. Радійте цьому святу і прославляйте силу Господню. Він допоможе вам в починаннях, завжди підтримає. Бажаю вам хороших вчинків і діянь, адже лише ми зможемо допомогти близьким людям очиститися від гріхів. Нехай ваша душа знайде свободу, а життя наповниться істинним сенсом. Нехай вам у всьому щастить! Бажаю, щоб ви ні в чому не мали потреби! Будьте коханими, здорові, посміхайтеся кожному дню, який дарує вам життя! Вітаю зі святом Святої Трійці!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12