Привітати з Великоднем своїми словами, у прозі

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Різнобарвні яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість вітання, а й знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.

Світле свято Великодня на дворі! Зі святом вас вітаю і бажаю радості і благочестя, добрих помислів і вчинків, духовності і спокою в душі. Нехай в цей святий день очистяться наші душі і гармонійно увіллються в богоугодну благодать. Христос Воскрес!

Христос Воскресе! Бажаю кожному з вас допомоги Божої, радості духовної і благополуччя! Сердечно вітаю з цією невимовною радістю і торжеством любові Христа до світу, яку Господь дарував нам, «смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував». Бажаю миру, щастя, благополуччя, душевного спокою і божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близьким!

З Великоднем вас вітаємо! До нас за стіл приходьте і нашими стравами пригостять. Яєчка б’ються, стаканчики ллються.

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай Великдень стане у вашому житті початком нових благочестивих подвигів, перемог і звершень, нехай ваші ангели і святі ніколи не покидають вас і направляють по вірному шляху, а душі наповнюються світлом і радістю!

Вітаю з торжеством всіх християнських душ, з Великоднем! Ясновельможного відзначення свята, розговіння по повній програмі, але в розумних межах 🙂

З Великоднем вітаю! Відсутність тривог, занепокоєнь, страхів, сумнівів, побоювань і скорботи, а замість них благополуччя, удачу, блаженство, достаток матеріальний і духовний нехай принесе тобі цей ясновельможний православне свято!

Поздоровляю з Пасхою і від усього серця бажаю любові, надії і щастя, достатку, добра і терпіння, здоров’я, міцних сил і миру, добра, удачі і натхнення, великих чудес в житті, як це свято, радісних днів, як новина про воскресіння Ісуса і душевного тепла, як яскраве сонце.

Від щирого серця і світлої душі це привітання ми адресуємо саме вам! І говоримо Христос Воскрес! Бажаємо, щоб з настанням цього благодатного свята ваш будинок відвідали щастя, любов і благополуччя. Нехай цей день принесе удачу та успіх у всіх починаннях, посмішку, радість і турботу ваших близьких!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10