Привітати з Великоднем своїми словами

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Дорогі друзі, зі святом вас! Сьогодні – той самий день, коли я вам всім дарую свою обіцянку … Обіцяю, кожен раз коли я буду звертатися до Бога, я буду просити у нього для всіх вас – щастя. Дарма! І нехай ніхто не вийде пішов ображеним! Нехай буде так!

Бажаю відчути божественну силу в цей прекрасний день! Нехай серце наповниться безтурботністю, вірою і любов’ю до ближніх. Нехай всі біди і прикрощі будуть відігнані Господом, а щастя, чистота душі, тепло і сенс життя наповнять розум і почуття. Христос подарував нам мир, спокій і акорд природи. Так нехай же свято піднесе вам умиротворення і щастя в дім.

Сьогодні великий день – день Воскресіння Христа! Ставайте добрішими до своїх близьких, нехай радість, милосердя огорнуть ваші серця, нехай Господь вам допомагає у всіх починаннях. Нехай у вашій родині не буде місця бід і нещасть, хвороб і сварок, ненависті і неприязні, а оточують вас тільки любов, взаємопідтримка і взаєморозуміння.

Вітаю всіх з Великим Днем Воскресіння Христового! Цей день – день, коли для нашої свободи сам Христос нам життя дарував, пожертвував собою заради порятунку людства. Він подарував нам свободу від полону смерті, полону гріха і полону пекла! Христос переміг смерть!

Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа – найбільший і світле свято! Так нехай же Великдень порадує смачними пасками і писаними крашанками, нехай Господь завжди оберігає і дає сили на добрі справи!

З сердечним трепетом вітаю з Великим святом Святої Пасхи! Зустрічайте його з чистою душею і доброю совістю. Побажання: земних благ, духовного розвитку, душевного спокою, Божого промислу і волі у всіх справах і починаннях. Будьте збережені Господом на многая і благая літа. Радості торжества, міцної віри і безмежної любові!

Христос Воскрес, пишу я вам і побажаю благодаті зійшла з небес! Ісус подарував нам безгрішну вічне життя. Бажаю вам радіти їй разом зі своєю другою половинкою, дітками та батьками. Несамовитого щастя, вічної любові і до Великодня, і в інші дні.

З великим святом! Пориньте в океан світлих думок і цікавого спілкування. Не поспішайте жити, насолоджуйтеся кожним моментом, довгоочікуваною подією, сімейним відпусткою. Нехай на шляху вас чекає успішний результат будь-якої співпраці. Прагніть робити добро, жити по совісті, щиро любити, прощати образи і безглузді слова, більше читати і бачити в людях тільки хороше.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12