Привітати з Великоднем у прозі, своїми словами

Сердечно вітаю вас з урочистим і рятівним днем ​​Святої Пасхи. Нехай світло Воскресіння наповнює нас пасхальною радістю, нехай віра примножується в нас і зберігає від поділів, нехай відображається на скрижалях нашого серця Божественний Лик Спасителя, що кличе до досконалості, нехай сила Божа відвертає нас від усього гріховного і захоплює на шлях духовного діяння, миру, добра , злагоди й любові.

Нехай Всевишній обдарує тебе своїм кришталево чистим світлом. Нехай ангел-охоронець вберігає тебе від бід,поганих людей і зла. Нехай світла Пасха привнесе в твоє життя благ мирських і духовних. Христос Воскрес!

У настільки праведний, райдужний і променистий день бажаю не менш легкого, радісного і променистого настрою! Нехай Великдень сколихне в оточуючих тебе людей все найкраще, добре і хороше! А тобі подарує почуття захоплення, захвату і радості! Зі святом!

Христос Воскресе! Бажаю кожному з вас допомоги Божої, радості духовної і благополуччя! Сердечно вітаю з цією невимовною радістю і торжеством любові Христа до світу, яку Господь дарував нам, «смертю смерть подолав і тим, що в гробах, життя дарував». Бажаю миру, щастя, благополуччя, душевного спокою і божественної теплоти вам, вашим родинам, всім вашим близьким!

Вітаю тебе з Великим Великоднем! Світлим і радісним днем! Нехай Бог оберігає тебе від усіляких негараздів, дарує спокій і затишок. Щоб в сім’ї панувала гармонія і розуміння, а біди обходили стороною. Нехай святе свято дарує добро тобі і оточуючим тебе людям.

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем у прозі

Вітаю з цим чудовим світлим днем ​​- святом Пасхи! Нехай життя посміхається і щиро радує. Нехай щоранку починається сонячною усмішкою, а щовечора дарує відчуття добре і правильно прожитого дня.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10