Привітати з Яблучним Спасом до сліз, у прозі

Я бажаю, щоб всі Ваші молитви були завжди почуті, щоб не ступали навіть на поріг до Вас біди і погані новини. Нехай в небі завжди світить дороговказ, яка веде до успіхів, процвітання і щастя.

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!

Вітаю тебе з Яблучним Спасом, з незвичайним святом Преображення Господнього. Хай щастя і радість назавжди оселяться в твоєму домі, нехай сім’я буде дружною і міцною і всі живуть в достатку і благополуччя!

Сьогодні для нашої країни особливе свято – Яблучний спас. Крім того, дане свято називається ще і як Преображення Господнє. Я хочу привітати вас з цим чудовим святом, а також побажати вам всього самого світлого. Так як символом даного свята є яблука, то сьогодні ви можете приготувати що-небудь смачне саме з цього фрукта. Я хочу побажати вам ще і благополуччя вашої сім’ї. Такі чудові свята вимагають особливої ​​уваги, тому що вони є визначними та значними для історії нашого народу. Я дуже сподіваюся, що ви цікавитеся історією нашого народу, тому точно привітає всіх своїх близьких і рідних саме з цим днем. Бажаю вам міцного здоров’я, а також затишку вашого будинку і благополуччя вашої сім’ї. Нехай цей день принесе вам багато радості щастя.

Вітаємо всіх православних християн зі святом! Сьогодні ми відзначаємо одне з Спасів – Яблучний, відомий також як Преображення Господнє. Нехай же цей день буде радісним для кожного з вас і зміцнить вас у вірі.

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.

Донечка, з Преображенням! Щастя тобі бажаю велика-превелика! Благослови тебе Господь! А все інше – додасться.

Вітаю зі святом Преображення Господнього. В Яблучний Спас я бажаю тобі кожен день вдихати чудовий аромат життя, ніби ти в яблуневому саду, бажаю любові, здоров’я, достатку і миру. І нехай Господь допомагає тобі перетворюватися, ставати добрішими, краше і сміливіше.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14