Привітати з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Медові яблучка налилися сьогодні солодкістю і стиглістю спекотного літа, і я вітаю тебе, дорога сестра, з Яблучним Спасом! Їж стиглі фрукти, радуйся і загадуй бажання! І нехай все, що ти сьогодні собі побажаєш, виповниться як мої побажання тобі щастя, здоров’я, багатства, радості і благополуччя! Дякую, що ти в мене є!

Привітання з Яблучним Спасом у прозі

Привітання з Яблучним Спасом своїми словами

З Преображенням Господнім або Яблучним Спасом всіх вітаю і бажаю душевного заспокоєння, заспокоєння, позитивної життєвої позиції і смачних, соковитих і райських яблук!

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Останній шматочок яблучка, з’їдений в це свято, виконує бажання! А я тобі бажаю, щоб всі яблука для тебе були чарівними і приносили радість і заспокоєння! Нехай Яблучний Спас подарує хороший рік і добру зиму!

Вітаю вас з Преображенням Господнім і Яблучним Спасом! Бажаю, щоб у вашому житті Господь займав найголовніше і найпочесніше місце, щоб в ваших серцях яскраво горів вогонь любові і милосердя! Нехай ваші очі не втомлюються вивчати Слово Боже, серце співчуває хворим і сиротам, руки не втомлюються допомагати нужденним, а любові вистачаєна весь світ, який створив і зберігає наш великий Творець – Ісус Христос.

Я хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке святкується щорічно в один і той же час – шостого серпня. На початку останнього літнього місяця ми вже починаємо відзначати настання осіннього сезону, тому що Яблучний спас саме це і означає. По-іншому це свято називається як Преображення Господнє. Я хочу привітати вас і побажати тільки всього самого світлого. Нехай у вашому домі завжди буде місце тільки для радості і щастя, нехай в сім’ї панують любов і затишок. Мені хочеться, щоб ви по-справжньому розуміли, в чому полягає суть даного свята і цінували цей день. Як ви вже зрозуміли, з назви випливає, що символом цього свята є яблука, а це значить, що ви повинні сьогодні готувати страви саме з цього фрукта. Нехай цей день буде наповнений радісними і щасливими моментами.

З Яблучним Спасом тебе, моє сонечко! Бажаю тобі, красуня, любові неземної і сім’ї міцної! Вірю і знаю, що ти всього доб’єшся.

З Яблучним Спасом вітаю і бажаю світлого і праведного шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде лад в сім’ї, нехай Бог відведе всі недуги і хвороби, нехай радість і веселощі приходять у ваш будинок.

Вітаю з Яблучним Спасом і від душі бажаю, щоб в житті не було яблук розбрату, щоб солодким і добрим було щомиті долі, щоб світле благословення уберігало від поганих помислів і заздрісних очей.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13