Привітати з Яблучним Спасом у прозі, своїми словами

Вітаю тебе з Яблучним Спасом, з незвичайним святом Преображення Господнього. Хай щастя і радість назавжди оселяться в твоєму домі, нехай сім’я буде дружною і міцною і всі живуть в достатку і благополуччя!

Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов’ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

Вітаю з Яблучним Спасом від щирого серця! Успіхів у справах і багатого врожаю клієнтів!

Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

Мої рідні! З Яблучним Спасом! Нехай цей добрий і теплий свято подарує вам міцне здоров’я, мир і взаєморозуміння в родині, достаток і достаток в будинку, радість і щастя в серці! Нехай в будь-якій справі вас чекає успіх і багатий урожай!

Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров’я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім’я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, щоб подруга твоя була тобі до смаку як стигле наливне яблучко, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю завжди знаходити порятунок від суєти і печалі в глибинах доброти своєї душі. Бажаю мирного життя без тривог і побоювань. Бажаю солодких миттєвостей і взаємної любові. Бажаю божої ласки і неземного щастя!

Вітаю Вас щиро з Яблучним Спасом! Забудьте про всі печалях та негаразди, збираючи урожай, вірте тільки в найкраще і добре, що є на цьому світі. І нехай урожай ваш буде солодкий.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13