Привітати з Яблучним Спасом

Вітаю зі святом Яблучного Спаса, за церковним Преображення Господнього! У цей день прийнято святити в церкві яблука і щедро пригощати ними оточуючих. Намагайтеся перетворитися внутрішньо, як змінився лик Христа, який побачили в цей день апостоли. Щастя, здоров’я, щедрих справ!

Вітаємо всіх православних християн зі святом! Сьогодні ми відзначаємо одне з Спасів – Яблучний, відомий також як Преображення Господнє. Нехай же цей день буде радісним для кожного з вас і зміцнить вас у вірі.

Вітаю зі святом Преображення Господнього. В Яблучний Спас я бажаю тобі кожен день вдихати чудовий аромат життя, ніби ти в яблуневому саду, бажаю любові, здоров’я, достатку і миру. І нехай Господь допомагає тобі перетворюватися, ставати добрішими, краше і сміливіше.

Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, щоб подруга твоя була тобі до смаку як стигле наливне яблучко, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

Мила моя подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була завжди гаряча і красива, як сонячне літо, і щедра і багата, як золота осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла радісна усмішка, а на столі завжди був достаток! Нехай в твоєму домі оселяться любов, мир, радість, щастя, спокій і достаток!

Я хочу привітати вас з настанням одного чудового свята, який має оригінальну назву – Яблучний спас. В цей день в свої права починає вступати дуже, а це значить, що вже зовсім скоро почнуться осінні холоди і осіння сірість, тому хочу побажати вам міцного здоров’я. А для зміцнення здоров’я вам будуть необхідні освячені в храми яблучка. Спечіть смачний бісквіт, використовуючи яблучка, щоб зібрати всіх своїх близьких за одним столом. Нехай Господь завжди дарує вам благі вести і все найпрекрасніше. Мені хочеться побажати вам гарного настрою, любові та здоров’я. Нехай яблучка приносять вам свіжість і радість, а ще дають приводи, щоб збирати своїх рідних і близьких. Бажаю взаєморозуміння і благополуччя вашої сім’ї, а також затишку і любові. Проведіть цей день з користю, а для цього можете відвідати церкву.

Сьогодні у нас на календарі вже шостий серпня, це означає, що мені неодмінно потрібно привітати вас з одним чудовим святом, про який можна говорити дуже довго. Йдеться про Яблучний спас, який щорічно відзначається в цей день. незважаючина те, що у нас ще тільки початок серпня, але, згідно з цим свята, саме в цей день починається осінній період. Вважається, що після цього свята починаються холодні дні, тому я бажаю вам не замерзнути, тому що літо ще не закінчилося. Зігрівайтеся спогадами про літні яскравих ночах. Я хочу побажати вам гарного настрою протягом усього того чудового святкового дня. Нехай природа буде до вас прихильна і принесе багато радості і щастя. Проведіть цей день з користю. Ось, наприклад, ви можете відправитися сьогодні за місто, щоб відпочити і розслабитися.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13