Щиро привітати з Водохрещем українською мовою

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику сучасних привітань з Водохрещем до сліз Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

Вітаю з Богоявленням Господнім! Незважаючи на морози, християнська душа зануриться в ополонку, оздоровиться і очиститься. Бажаю духовної віри, світлих помислів і люблячих сердець.

Вітаю з Хрещенням Господнім, з добрим святом і неймовірним дивом. Адже в цей день будь-яка вода може позбавити від будь-якої хвороби і печалі. Тому бажаю змити все гіркоти, образи і недуги зі свого життєвого шляху, залишити в серці вірну любов і світлу надію, благати про щастя і в благодаті жити.

У всіх церквах чути веселий передзвін. До нас прийшов світле свято хрещення Господнього. Щиро вітаємо вас зі святом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Нехай вас ніколи не покидають надія, віра і любов. Нехай водохресна вода додасть вам бадьорості і здоров’я. На довгі роки. В цей день Господь багатоликий дарує всім вибачення, помоліться, і на душі відразу стане ясно. Нехай вас чекає в усіх справах успіх, нехай завжди збувається мрія. Нехай ваше життя буде довгим і щасливим.

Нехай крижаною водою змиє всі хвороби, все страхи, все сумніву. Нехай мороз зруйнує всі тривоги і допоможе з новими силами ступити на вірний шлях.

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

В хрещення Господнє бажаю міцного здоров’я дітям, терпіння батькам і турботи ближніх. Нехай ангел-охоронець береже вашу сім’ю і ваш будинок!

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай з цим святим православним святом, в твій будинок увійде благодать Божа!

Весь православний і віруючий народ вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вірити в своєсвяте походження, напучувати своїх дітей і жити за заповідями!

Бажаю, щоб твій світ завжди був світлим і добрим. Щоб щастя завжди наповнювало твій будинок, а Господь завжди чув твої молитви. З Хрещенням Господа!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10