Красиво привітати з Великоднем

Нехай в цей день радість і віра увійдуть в твоє серце, витіснять звідти тривоги і печалі, і залишаться там назавжди. І нехай Бог почує всі твої молитви і завжди дає тобі те, про що ти його попросиш!

Христос Воскрес! Нехай вас і ваших рідних не обійде удача стороною. Нехай у вашому домі завжди буде благополуччя, спокій і постійне щастя.

Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові – ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!

Дорогий друг! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи. Нехай Господь береже тебе і твоїх близьких, оберігає від життєвих труднощів і печалей. Бажаю тобі відзначити християнське свято гідно, в колі своєї родини, скуштувати ароматні освячені страви, очиститися і стати трішки краще. Будь щасливий, мій друг.

Христос Воскрес! Нехай в цей світлий день ваша душа наповниться щастям і умиротворенням. Бажаємо, щоб Господь охороняв ваш будинок, не впускаючи в нього біду і горе. Велика Пасха настала, Спаситель наш Воістину воскрес!

Христос Воскрес! І нехай в твоєму житті станеться таке ж велике диво. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю сподіватися, мріяти, творити добро, вірити у все хороше, дарувати оточуючим любов і отримувати у відповідь щирість. Бажаю миру і щастя в цьому світі.

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Здрастуй Світле Воскресіння Христове – найголовніше християнське свято. Нехай великодні яйця на вашому столі стануть символом щастя і доброти, а паску з печі – символом достатку і благополуччя! Миру, вам, душевного тепла і процвітання. Христос Воскрес!

Вітаю з цим чудовим світлим днем ​​- святом Пасхи! Нехай життя посміхається і щиро радує. Нехай щоранку починається сонячною усмішкою, а щовечора дарує відчуття добре і правильно прожитого дня.

Я вітаю тебе з Великоднем! Бажаю тобі смачної паски, багато хороших гостей, багатого столу і всіляких розваг. Нехай Господь допомагає тобі, оберігає тебе і направляє тебе на єдиний правильний шлях. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12