Красиво привітати з Великоднем

Світле свято Великодня здавна асоціюється з чимось світлим, легким і радісним! Так нехай же в кожен будинок загляне Щастя, нехай кожна дитина буде обігріти батьками, а кожне серце горить, палає і сяє любов’ю!

Зі святом всіх православних! З великої світлим святом Великодня! Миру і процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

Світле Воскресіння осяює сьогодні весь світ! Я бажаю тобі отримати від щедрої життя все, що було задумано. Здійснити всі, що планувалося. А крім цього, ще безліч самих приємних сюрпризів! Христос Воскрес! Відповідь мене прийшли скоріше sms і поцілунок не забудь триразовий, що ж, нехай буде він хоч віртуальний!

У день світлої доброї Пасхи від чистого серця бажаю любити і неодмінно бути коханою людиною, мріяти про сокровенне і всією душею прагнути до чудес, жодного дня не проживати без віри і надії, завжди бути під надійним захистом крил свого ангела.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Світле свято Великодня на дворі! Зі святом вас вітаю і бажаю радості і благочестя, добрих помислів і вчинків, духовності і спокою в душі. Нехай в цей святий день очистяться наші душі і гармонійно увіллються в богоугодну благодать. Христос Воскрес!

Зі святом тебе! Христос Воскрес! Нехай береже тебе небо від негараздів і напастей! Старайся жити розсудливо, праведно і гідно. Нехай Господь веде тебе по вірному шляху. Чи не опускай руки, зіткнувшись з невдачами, не відступай від задуманого. Живи радісно і щасливо!

Зі святом Світлого Великодня! Бажаю щіпку небесних милостей і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

Нехай це святе свято поселить в серцях радість і теплоту, принесе в домівку мир, благополуччя і щастя, подарувати здоров’я і душевну рівновагу. А головне очистить серце від усього того, що обтяжує.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12