Красиво привітати з Водохрещем своїми словами, у прозі

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Нехай ангели небесної канцелярії напишуть тобі в цей день лист. Нехай в Хрещення Господнє Бог простить тобі всі твої гріхи, і твоя душа буде світитися від щастя і невинності. Попей водички в цей день, і пам’ятай, що твої вчинки оцінює сам Господь. Вітаю тебе з цим великим святом!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем до сліз

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Нехай в цей день замерзнуть всі печалі, але теплою і відкритою залишиться твоя душа. Бажаю краплями святий водиці наповнитися здоров’ям, силами, любов’ю, вірою і втіхою, бажаю щасливою людиною продовжувати свій благодатний шлях.

З Хрещенням. Нехай в ополонці залишаться всі твої печалі, біди і сумніви, нехай попереду тебе чекає тільки радість, любов і благодать.

Сьогодні настав велике свято – Святе Богоявлення! Бажаю, щоб всі твої помисли були чисті, як білий незайманий сніг за вікном, а впевненість в собі такий же міцною, як хрещенські морози. Бережи тебе Господь!

Вітаємо зі святом, з Хрещенням Господнім! Нехай свята вода очистить помисли, дарує здоров’я і наповнює душу божою благодаттю. Бажаю, щоб на життєвій дорозі зустрічалися тільки добрі люди, а доля завжди виявляла прихильність.

Хрещення Господнє – одне з трьох головних православних свят. Щороку в цей день, 19 січня, трапляється диво – вода набуває цілющих властивостей. Водохресна водиця лікує душі і тіла істинних християн. Нехай ця Благодать не мине вас і тіло наповниться невтомною енергією, а душа щастям і натхненням. Нехай водохресний мороз скує вічним холодом зневіру і печаль. Чудового настрою тобі весь наступний рік, непохитної віри в краще і виконання найзаповітніших бажань. Зі святом!

Найміцніші і найсильніші морози припадають на Водохреще. Але це зовсім не лякає людей занурюватися в ополонці, кожен хоче скупатися у святій воді, і отримати надію на зцілення. Кожен хоче бути здоровим, бо здоров’я – найцінніше, що у нас є. Я вітаю всіх зі святом. Нехай ваше щастя буде багатоликим, нехай радість і мир запанує в сім’ях, на роботі і в ваших справах. Нехай Божественна благодать допоможе вам в житті і в усіх починаннях. Будьте завжди впевненими в собі, радійте життю кожен день.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10