Оригінально привітати з днем ангела Інну до сліз, у прозі

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику щирих привітань з днем ангела Інни українською Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

Інна зі святом тебе! Нехай сьогодні у тебе буде чудовий настрій, багато радості та щирих посмішок. Вір у успіх! Щастя, достатку та любові!

Інна в день народження, в цей день декілька років тому, на плече Господь надав тобі свого ангела, щоб він оберігав тебе. Бажаю ніколи не розставатися с ним, нехай він йде попереду та осяває шлях. У моменти відчаю вкриває своїми крилами та заспокоює серце. Від себе особисто скажу, що у тебе є людина, яка кине усі справи та прийде на допомогу в будь-який час.

Сьогодні твій День Ангела Інна. Його неможна побачити на власні очі, але можна помітити в тих жіттєвіх змінах, які, як нам здається, відбулися зовсім випадково. Воля випадку в руках ангела і я тобі бажаю щиро вірити в його силу і твердо, впевнено йти по життю, пам’ятаючи про його опіку.

Вітаю тебе Інна з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

З Днем ангела, Інна! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі НЕ розгубити цей цінній набір ангельських подарунків по жітті и пішатися тім ім’ям, что подарували тобі твої батьки.

Час світлих поздоровлень, час, коли твій Ангел підлітає до тебе Інна і міцно-міцно обіймає в честь цього особливого дня. Нехай він буде поруч, сьогодні, завтра і завжди! Вітаю тебе!

Інна! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

Інна, вітаю з чистим і світлим святом, днем ​​твого ангела-хранителя. Бажаю тобі ніколи не сумніватися в його допомозі й рішеннях. Іноді через випробування ми отримуємо цінні уроки життя і все це відбувається не дарма, хоч іноді й болісно. Бажаю тобі, щоб таких уроків було менше, щоб по життю були добрі сюрпризи, світлі люди та радісні події.

З днем ​​ангела тебе Інна, бажаємо тобі ніколи не здаватися, нехай твій ангел охоронець допомагає тобі летіти … коли твої крила опускаються вниз!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8