Оригінально привітати з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, у прозі

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

Вітаю з Новим роком та Різдвом. Нехай світлими і радісними будуть ці свята. Нехай принесе цей рік благодать і щастя в дім. Нехай яскрава зірка на небі подарує вірну надію і удачу. Нехай добрим буде цей рік, пройде він без бід, негод і турбот.

Зимова пора щедра на свята, Новий Рік і радість Різдва, Щиро привітаю, побажаю Вам Миру, світла, і в душі тепла. Виконання щирих бажань, Пам’ятати головне, забути про все погане, Хай всюди супроводжує удача, З Новим роком Вас і з Різдвом.

Шановні друзі, вітаю вас з Різдвом Христовим і Новим роком. Хочу побажати терпіння, сил, удачі, натхнення, ентузіазму, надії, благополуччя, успіху і наполегливості. Нехай кожен день буде добрим, нехай це світле свято подарує всім любові, тепла і щастя.

Нехай благо спуститься з небес, творець привітає з Різдвом Христовим! Нехай новий рік почнеться з дивовижних подій, добрих посмішок, міцних обіймів і віри в світле майбутнє. Зі святом!

Нехай два найважливіших зимових свята – Новий рік і Різдво Христове подарують тобі тільки позитивні емоції, приємні сюрпризи та безліч барвистих миттєвостей! Нехай любов, мир і гармонія завжди будуть панувати в твоєму серці! Ніколи не сумуй і весело йди вперед, куди б не вела тебе дорога життя!

Я вітаю з Новим роком, Нехай принесе він щастя в будинок, А всі печалі і негаразди залишаться нехай за вікном. А тріск Різдвяних морозів Нехай загартовує для любові, Веселощі стелитися в покоси І розіллється життя в вірші. Я вірю в те, що привітання На небі не відхилена Бог, І прожите в житті час послаще буде, ніж цей поздравок.

У сніжинок, якими красивими б вони не були, є дивна властивість – танути на долоні за лічені секунди. Так, краса, створена природою, дуже легко руйнується і назавжди зникає. А нам би хотілося побажати, щоб щастя, яке ви знайдете в Новому році, ніколи не розтануло, а стало вашим постійним супутником і вірним другом на довгі роки!

Від щирого серця вітаю зі святами! Нехай в родині панує мир, злагода і взаєморозуміння, вдома завжди було тепло і затишно, життя вирувало, а на роботі все виходило! Бажаю, щоб здоров’я не підводило, вірних друзів поруч і попутного вітру!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13