Оригінально привітати з Пасхою своїми словами

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику красивих привітань з Пасхою своїми словами Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

Спасибі, що поділилися сьогодні зі мною своєю радістю, миром і душевним світлом. Бажаю, щоб ваші великодні мрії збулися всі до однієї. Христос Воскрес!

У свято Світлого Великодня хочемо побажати відмінного самопочуття, гарного настрою, приємній компанії, здорових рідних і вірних друзів.

Поздоровляю з Пасхою і хочу побажати по-новому поглянути на життя і нібито воскреснути, піднятися вище хмар до своїх бажань і мрій, як ангел, розкрити свої чудові крильця і ​​вільно парити з цього світу, з кожним днем ​​наповнюючи серце любов’ю і щастям.

Немає в світі чудеснее свята, ніж святий Великдень. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашому сімейству радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб всі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

Зі святом Христового Воскресіння! Бажаю, щоб паски були пишними і ароматними, розговіння – легким, зустрічі з близькими і друзями – душевними. Нехай серце відкриється для любові і добра!

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаю зі Святом Воскресіння Христового! Нехай ваше життя і життя близьких і коханих вами людей буде такою ж сонячною, радісною і щедрою, як в цей день. Нехай Ангел Хранитель надійно захищає вас від бід, хвороб, приносить у ваш будинок світло, тепло і любов.

Весна! Благодатний вогонь в небесному місті Єрусалимі. Світле Христове Воскресіння. Велике свято і велика радість для всього християнського світу. Нехай частинка цієї радості залишиться з тобою весь рік і підбадьорює, додає тобі сил в скрутну хвилину. Не гай віру, радуйся кожному новому дню. Нехай твоя душа не знає що таке скорбота і смуток, але перебуває в любовідо Всевишнього і ближнім. Я тебе люблю. Христос Воскрес!

Вітаю з паскою! Христос Воскрес, так нехай в твоєму серці засяє світло радості, нехай віра залишається міцна, а життя – повна щасливих і прекрасних моментів. Від щирого серця бажаю доброї надії і великих сил, благополуччя і миру – миру в родині і на Землі!

З паскою! Невгамовної віри, невичерпної надії і невичерпної любові до своїх ближніх! Пам’ятай, справжня і безмежна віра здатна творити справжні чудеса, хоч і спершу так може і не здатися!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12