Привітати з Пасхою у прозі, своїми словами

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику сучасних привітань з Пасхою у прозі, до сліз Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

З святим святом Пасхи хочу привітати всіх рідних і близьких, і побажати любити, прощати, цінувати і жертвувати собою заради інших.

Зійшов Благодатний вогонь, Патріарх привітав нас з Великим Великоднем, по всій країні в Храмах проводяться святкові служби. Це загальне свято. Він об’єднує нас всіх – це здорово. У цей день дуже важливо забути образи, проблеми, турботи і просто посміхатися один одному і говорити теплі слова. Хоча, так потрібно робити кожен день. А сьогодні потрібно вітати всіх навколо. Зі святом Великодня! Христос Воскрес!

Вітаємо Вас зі Світлим Великоднем! Бажаємо миру,добра, любові, душевного спокою та благополуччя! Нехай ваш вогнище завжди гріє любов, близькі будуть поруч, все очікування неодмінно справдяться, а заповітні мрії і бажання обов’язково збудуться!

Бажаю тобі любити і вірити, сподіватися і не нарікати, терпіти і співпереживати. Нехай все чесноти людські будуть твоїми орієнтирами в спілкуванні і вчинках. Це так просто, але в той же час так важко і мені, і тобі, і кожному. Але для Бога немає нічого неможливого. Будемо молитися і просити у Всевишнього душевних сил і прощення за гріхи. У Велику Великдень Бог обов’язково нас почує. Христос Воскрес.

У цей пасхальний день я бажаю тобі здоров’я душевного і фізичного, допомоги Божої в твоїх старанних працях. Нехай мир, злагода і взаєморозуміння будуть основою всіх твоїх відносин з людьми і світом. Зі святом!

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю залишити позаду всі печалі життя і тривоги душі, зібрати в це свято всіх близьких і розділити з ними радість цього дня, наповнити серце яскравими і добрими емоціями, немов різнокольорові крашанки, скуштувати здобний паску і відчути всю солодкість свого життя .

Сьогодні я хочу привітати вас з дивовижним, теплим, чудесним днем ​​- святом святої Пасхи! Нехай ваші душі, як і сьогоднішня весна, вдихнуть пасхальне тепло і відродяться чистими, теплими, радісними! Оновлення та перемогу над смертю дарує нас цей день! Так нехай буде з вами свята благодать і любов! Христос Воскрес!

Вітаємо зі святом Великодня, бажаємо весняного настрою, щасливих змін, радості, удачі, тепла і щастя!

Нехай ваш будинок наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких ласощів, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов’ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще – в цей день всі гості бажані. Я вже близько!

Велике свято Пасхи приходить в наше повсякденне життя. Дуже символічно, що ми зустрічаємо його навесні, коли оновлюється природа. Точно також оновлюються наші душі, серця і помисли. Це торжество віри, любові і світла. Бережіть себе від спокус, поганих вчинків, заздрості і спраги всього матеріального. Дотримуйтесь в чистоті ваші душі, даруєте любов один одному, намагайтеся бути схожими, наскільки це можливо нам грішним, на Христа – Спасителя. Будьте сильні, терплячі і щасливі. Христос Воскресе!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12