Оригінально привітати з Водохрещем

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Бажаю вам великого здоров’я на всі роки і прекрасного настрою на кожен день. Нехай ваші доходи дозволять вам виконувати будь-які ваші бажання. Погода нехай буде завжди чудовою. А ваш стан задоволеним і умиротвореним!

З днем ​​Господнє Хрещення. Бажаю Вам міцного здоров’я, багато щастя і доброти. Нехай ваш будинок завжди обходить біда стороною.

З Хрещенням Господнім, щасливого і радісного життя, пишноти і райдужних надій бажаю тобі від щирого серця!

З Хрещенням. Нехай в ополонці залишаться всі твої печалі, біди і сумніви, нехай попереду тебе чекає тільки радість, любов і благодать.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Бажаю тобі не сумувати, що не засмучуватися. Досягати поставлених цілей, вміти йти вперед з вірою в Бога! Віра – ось наше справжнє зброю, яке допомагає і спрямовує в самих різних життєвих ситуаціях. Нехай Господь ніколи не залишить тебе і завжди допомагає у всьому!

Всіх рідних і блізскіх, вітаю з Хрещенням Господнім! Хай зцілить вас водиця, від душевних і тілесних хвороб! Так очистить від все гріхів! Божої милості вам і благодаті!

Настав святе свято Хрещення, головною подією якого є освячення води. Недарма цю воду називають цілющою – вона лікує, охороняє і оберігає нас від усього поганого. Дорогі мої, я вітаю вас зі святом. Нехай всі сумніви і біди зникнуть назавжди. Нехай радість і спокій прийдуть в ваш будинок. Бажаю вам достатку, миру, мудрості і удачі. Нехай більше щасливих миттєвостей буде у вашому житті. Нехай сильний мороз тріщить на вулиці, а душа буде зігріта добротою, милосердям. Хороших вам і надійних друзів. Дай вам Бог ніколи не помилятися в людях. Вірте в Господа, і він обов’язково прийде вам на допомогу.

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю відхреститися від всіх бід і невдач, далі слідувати дорогою блага, радості і щастя.

Подружка, привіт! На свято Водохреща є старовинна традиція – освятити воду в церкві і напитися нею, і тоді будеш здоровою весь рік. Я вітаю тебе з цим великим святом і бажаю, щоб Свята вода подарувала тобі здоров’я, радість, щастя і благополуччя! Ти цього як ніхто гідна 🙂

Сьогодні православний світ відзначає велике свято Богоявлення! Нехай на вас зійде Божа благодать, ви як ніхто гідні бути щасливою, благополучної і коханої. Хай не буде в житті розчарувань, образ і сліз, тільки мир, спокій і міцне здоров’я, щоб якомога довше насолоджуватися життям у всіх її проявах!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11