Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюється зірка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так от, а коли маленькій істоті, після народження, дається обряд хрещення, то його тьмяна зірочка розпалюється все яскравіше і яскравіше! І в день хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь послав до нього свого помічника, Ангела-Охоронця, щоб він оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай у день хрестин, зірка вашої малятка засяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашому синові, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективну захист від мирських негараздів. Бажаю енергії і сили, віри у світле майбутнє і дивного везіння. Нехай ваш синочок росте в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і гарною особистістю, що заслуговує поваги. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

Сьогодні важливе сімейне подія — хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво та виховання хрещених батьків — збагачувало і восполняло внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа долоня вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Здоров’я і щастя у ваш дім!

Вітаю з хрестинами. Нехай ангел твій шлях очистить від бід і тривог, хай хресні батьки променями світла і радості осяють твою дорогу, хай легкою і щасливою буде твоя доля, красивою і веселою — життя, відкритою і доброю — душа.

Ми, як хрещені батьки, хочемо побажати вам щастя, яке обов’язково почнеться прямо в день хрестин. Нехай синочок буде дарувати тільки справжню радість. Він, звичайно, може і повинен поважати вас, як батьків. Бажаю, щоб син брав зі свого батька приклад і міг стати гідним чоловіком, який подбає в майбутньому про свою дружину і дітей. Синочок нехай свою маму любить і поважає, адже без цього неможливо уявити характер представника сильної статі. Ми обов’язково допоможемо у вихованні вашого сина, який повинен володіти сильним і мужнім характером, знати, що в житті все буде складатися найкращим чином. Прийміть мої щирі вітання з таким важливим днем, як хрестини своєї дитини. Такий день більше ніколи не повториться, але він обов’язково виявиться справді важливим для вас. З днем хрестин сина!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8