Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Синку, у тебе сьогодні хрестини і з’явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш розраховувати на захист Господа, нашого батька. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що в тебе обов’язково все вийде щонайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочок, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою будемо завжди, але тільки разом ми зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий синку, ти обов’язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам’ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть близькі люди. Ми щиро вітаємо тебе з хрестинами, які обов’язково виявляться самими важливими у твоєму житті!

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчаки – цього прекрасного бешкетного створіння. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашій родині і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього дня, тому що це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цим прекрасним подією, а ще хочу, щоб ви намагалися запам’ятати максимальна кількість моментів, тому що цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, дорогі мої! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день — день хрещення, нехай Янголи спустяться з небес щоб опромінити його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджена дитинка.

Вітаю з хрестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від всіх бід і негараздів, хай ангел осяває серце дитини надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати його протягом всієї його життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Друзі, які ж ви молодці, що зробили це! Можна знайти тисячу причин і постійно знаходити причини для того, щоб відкласти хрещення вашої дитини. Але сьогодні велике таїнство відбулося, і тепер малюка буде завжди супроводжувати незримий хранитель і цілком відчутні хресні – ваша надійна опора у вихованні підростаючого покоління. Вітаємо вас із цією важливою подією та бажаємо новонаверненому чаду рости міцним і здоровим, а його батькам – бути терплячими, розуміючими і сильними. Нехай вашу родину Господь береже!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8