Привітати на Різдво українською мовою, у прозі

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику гарних Різдвяних привітань у прозі Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

З першою зіркою, з найсвітлішим святом, з радісною звісткою і невичерпної надією! З вірою і щастям, з добротою і дивом, з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі, гармонії у відносинах, здоров’я і тихого щастя в душі. У цей радісний день нехай з вами будуть найближчі люди, а сміх і душевні розмови не вичерпуються.

Бог прийшов у світ немовлям, щоб звести людину до Небес! До це світле свято Різдва бажаю вам різдвяної радості, світла і світу на весь наступний рік! Христос ся рождає!

З Різдвом, герой мого минулого роману. Я щиро бажаю тобі бути щасливим і коханим. Успіхів тобі, здоров’я, удачі і радості. Нехай в це Різдво з тобою трапиться неймовірна історія, наповнена чаклунством, романтикою і непередбачуваністю. Бажаю тобі достатку, оптимізму і хороших людей поруч!

З Різдвом Христовим! На очах твоїх, мама, хай не застигає від морозу сльозинка печалі і розчарування, нехай омине горе і брехня. Нехай свята вода змиє все те, що колись було зроблено або сказано не так, як хотілося. Зі святом, мама!

Сьогоднішнє свято несе благу звістку – народився Спаситель! Я бажаю вам, щоб цей день приніс порятунок від неприємностей і негараздів, зцілив душевні рани, подарував серцю любов, розуму – віру, а душі – надію. З Різдвом!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Цей День буває тільки раз у житті, День народження, День самий пам’ятний і незабутній, День появи «маленького дива» на світ Божий. Це чудо, таємниця за сімома печатками, найпотаємніше і бажане! Тому кожний наступний рік життя ми відзначаємо так радісно і весело! Вітаю Вас зі доконаним чарами, яке Ви створили самі!

У Різдво я хочу побажати тільки хорошого. Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого!

Нехай Різдвяна зіронька проведе тебе по довгій життєвій дорозі, висвітлюючи шлях до щастя і успіху! Нехай веселих і радісних моментів у твоєму житті буде стільки, скільки сніжинок кружляє в повітрі холодними зимовими вечорами! З Різдвом!

Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році – Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім’єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім’ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім’ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім’ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10