Красиво привітати на Різдво

Надсилайте близьким шматочок щастя. У нашому збірнику найкращих Різдвяних привітань своїми словами, до сліз Ви обов’язково знайдете саме ті, потрібні слова.

Папа, вітаю тебе зі святом світлого Різдва. Нехай в день, коли Ісус народився, твоя душа наповниться надією і великим щастям, нехай цей світ стане добрішим і веселішим, нехай буде над головою завжди мирне небо, хай в твоєму серці живе чиста і вірна любов. Бажаю, щоб ангел завжди наставляв тебе на вірний шлях і допомагав здійснювати правильний вибір в житті.

Дорогий друже, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Це свято відзначається особливою добротою, світлом і теплом. Я від щирого серця бажаю тобі щастя, успіхів, удачі у всіх твоїх починаннях. Нехай всі бажання здійсняться, зі святом!

З Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння – в сім’ю, любов і радість – в серце, чуйність і щирість – в душу, щастя й удачу – в життя.

Дорогі батьки! З Різдвом! Це свято надії і віри, ви завжди в нас вірили, допомагали і дбали, а ми завжди знаходили в вас любов і підтримку. В цю світлу ніч сподіваємося, що і вас підтримує наша любов і вдячність. Нехай наша сім’я примножується, але в ній завжди буде панувати атмосфера затишку та злагоди!

передноворічнеРіздво – прекрасно в кожному аспекті! І нехай його прекрасне єство внесе в наше життя доброту, внесе в вашу душу відчуття доброго свята і причетності до великої! Світлого Різдва! І нехай буде якомога більше добра в цей день і в наступні за ним!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб все життя було, немов диво, щоб з тобою завжди були твої близькі, щоб Ангел твій тебе не залишав, щоб серце твоє щиро любило, вірило і сподівалося тільки на хороше. Всіх благ і радості тобі не тільки в це світле свято, але і в кожному дні кожного тижня!

Ось і настав світле свято Різдва Христового, вітаю тебе! Волхви принесли Немовляті Христу в дар золото, ладан і смирну, і в твоє життя нехай стане такою ж яскравою, як золото, спрямованою до Бога, як куріння ладану, і приємною, як аромат смирни!

З Різдвом Христовим! Бажаю Вам здоров’я, удачі і любові. Нехай у вашому домі панує гармонія і розуміння. Любові Вам і виконання заповітних бажань!

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11