Красиво привітати на Різдво

Дорогий брате, вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати славних і красивих вчинків, великих і успішних ідей, добрих спонукань серця і щирої віри в душі. Нехай різдвяне диво наповнить життя відчуттям щастя і почуттям любові.

Нехай Різдво Христове подарує тобі багато добра, щастя, натхнення і щирих посмішок! Бажаю, щоб віра у все найкраще завжди жила в твоєму серці! Нехай Господь пошле тобі море любові, сталеве здоров’я і мир у душі!

Різдво – прекрасне свято, коли на небі запалюється Віфлеємська зірка! Нехай він буде незвичайним і подарує тобі казкові чудеса, в яких живуть Віра, Доброта, Надія і Любов!

Сьогодні урочистий день, на календарі сьоме січня, а це значить настав Різдво! І неможливо приховати добрі слова, рядки привітання йдуть одна за одною і мої щирі побажання щастя, здоров’я, любові і благополуччя! Нехай вони завжди незмінно будуть в твоєму житті!

Дорогий дідусю, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Це світле свято, який подарував нам нашого Покровителя і Спасителя, Ісуса Христа. Я хочу побажати тобі здоров’я, щастя і благополуччя. Нехай твій будинок завжди осяває світло і залишається в ньому спокій. Зі святом!

Вітаю з Різдвом! Сьогодні я хочу побажати вам всього, що є на світі кращого і світлого! Нехай в житті панує любов, нехай виконуються мрії! Вірте, що ваше майбутнє прекрасно, і нехай у вас завжди будуть сили зробити його таким, утримати своє щастя в теплих руках, у самого серця, і примножити його!

У світлий православне свято Різдва Христового бажаю завжди знаходиться під захистом свого ангела-хранителя. Нехай вищі сили оберігають від злості і образ, вказують вірний шлях, дарують душі спокій і гармонію.

Різдво – це день, коли з’явився наш Спаситель. Він дав нам віру, вказав шлях. І в цей чарівний свято, я бажаю тобі тільки хорошого: благополуччя, взаєморозуміння, душевної рівноваги. Ніколи не збивайся зі свого курсу, а якщо будуть труднощі, Різдвяна зірка вкаже тобі правильний шлях!

З Різдвом Христовим, кум. Бажаю любові і щедрості рідних сердець, удачі і благополуччя від життя, миру і радості за вікном і в серці, достатку і справжніх чудес сьогодні і завжди. Здоров’я тобі, куме, і всього доброго.

З Різдвом Христовим. Нехай яскрава зірка на небі запалить яскраву надію в твоєму серці, нехай від тебе відстануть всі недуги і печалі. Здорові, любити своє життя, прагнути тількидо хорошого, робити тільки добре і ніколи не знати ніякого лиха.

Різдвяні Привітання українською мовою

Різдвяні Привітання українською мовою

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11