Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою, у прозі

З Новим роком, з Різдвом! З новорічним чарами! Нехай буде здоров’я міцним завжди, світ панує, спокій і доброта!

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

Вітаю з Різдвом! Чи не засмучуй тих, хто любить тебе, будь добрий до всіх, чуйний, безкорисливий і вдячний, і не забувай, що кращий подарунок-це сім’я. Нехай Ангел-хранитель збереже тебе і твою сім’ю!

Всі ми чекали це свято: кожен вірив, що ось-ось здійсниться те саме чудо. Бій курантів дійсно заворожує, адже в цей момент починає здаватися, що мрії стануть реальністю. Відкриваючи пляшку шампанського, хочу побажати вам не переставати вірити! Цього року ваші бажання, мої рідні, обов’язково здійсняться. А ще нехай їсти червону рибку і чорну ікру ми будемо не тільки в святкові дні, а щодня. Вітаю! Не відмовляйте собі в задоволеннях.

Від душі вітаю з чудовими святами – з Новим роком та Різдвом! Бажаю побільше доброти, справжнього блаженства, достатку в домі і великої любові. Великих вам цінностей – міцної сім’ї, здоров’я, гармонії, щастя і благополуччя.

Від щирого серця вітаю зі святами! Нехай в родині панує мир, злагода і взаєморозуміння, вдома завжди було тепло і затишно, життя вирувало, а на роботі все виходило! Бажаю, щоб здоров’я не підводило, вірних друзів поруч і попутного вітру!

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

З Новим роком і Різдвом вітаю! Дуже щиро бажаю веселих свят і неповторних емоцій, новорічного настрою і різдвяних чудес, будьте добрими душею і щирими. Бажаю вічної любові і успіхів на роботі і в сім’ї.

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай виправдаються всі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

Новий рік – це свято-кордон, коли ми підбиваємо підсумки минулого року і ставимо мети на наступний. Нехай же в наступному році Новий рік буде ще щасливішим, ніж в цьому, а мрії стануть реальністю, нехай любов оточить ніжним покривалом, а удача посміхнеться теплою материнською усмішкою!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13