Привітати з Різдвом

У Різдво Христове прийнято бажати здоров’я міцного, грошенят побільше, печалі поменше. Нехай все складеться, як дні в календарі!

Дивовижне свято – Різдво – однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

Вітаю всіх з Різдвом Христовим! Нехай в цей ясний світлий день і думки будуть такими ж радісними і позитивними. Нехай ніщо не затьмарює ваше життя, люди не засмучують вас, вороги не докучають. Нехай Бог оберігає вас і дарує надію. Сімейного вам благополуччя, щасливих змін і здоров’я на довгі роки!

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом своїми словами

Бог народився людиною, проявивши вищу силу Любові до людей. Будемо вдячні і принесемо духовні плоди Небесного Отця! З Різдвом!

Від душі вітаю з чудовим і казковим святом. Це по справжньому чарівний день. Сьогодні кожна благання буде почута, тому бажаю зібратися з думками і загадати найзаповітніше бажання, адже воно неодмінно здійснитися.

Ніколи не залишай в своєму серці негативу і образ, щоб в ньому завжди залишалося місце для гарного, чистого і приємного! Нехай блиск твоїх очей не тьмяніє і, як раніше, запал випромінюють! З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Нехай божественний свято осяє наші серця і душі, а також проллє з вселенської чаші благополуччя дари на наші життя! Нехай настануть світлі смуги наших удач, і здоров’я прибуде до нас разом з красою потужним потоком! Бажаємо всім християнам бути під крильцем свого ангела-хранителя і жити, як у Христа за пазухою!

Різдво – свято Народження Спасителя, свято дитячої радості та малюкової чистоти душі. Нехай і Ваші будні наповнюються цієї чистою радістю, яка допоможе легко переносити життєві труднощі.

У прекрасний день, який подарував світу Спасителя, в день Різдва Христового вітаю Вас зі святом! За Вашу віру і праведні вчинки Господь благословив Вас і послав Вам Ангелів-хранителів. Нехай їх надійні крила бережуть Вас від негараздів і хвороб, а невидимі напуття приведуть до щастя і спокою сімейного життя!

З Різдвом! Радійте життю, і все у вас буде добре вийдуть. Бажаю всім здоров’я, адже це найголовніше. А будете здорові, будуть сили, що робити і чогось добиватися.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10