Привітати з Різдвом

У свято Різдва Христового бажаю кожен день зустрічати з народженням нових ідей і надій. Нехай буде мир і щастя в житті, спокій і радість на душі.

Друже, я тебе вітаю з Новим роком! Бажаю тобі в це світле свято, щоб Бог завжди був з тобою, щоб ти продовжував свій життєвий шлях, не знаючи злих бід і перешкод, щоб душа твоя завжди була відкрита для щастя і любові, щоб серце з трепетом піклувалася про близьких і рідних!

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Різдво-це найсвітліший і чарівне свято в році. В цей день я бажаю вам, щоб помисли були світлими, а вчинки добрими. Щиро посміхайтеся світу, відкрийте душу для добра, не женіться за гарячими задоволеннями і нехай мир і благодать оселяться назавжди у вашому серці! Бажаю, щоб на вашому життєвому шляху зустрічалися тільки хороші люди, щоб кожен новийдень приносив вам лише радість, щоб ваше майбутнє було щасливим. У цей святий день я хочу побажати вам щастя абсолютного і безхмарного, любові чистої та сильною, здоров’я міцного і всього самого найкращого! Відкиньте всі проблеми і турботи, зберіться всією сім’єю за накритим святковим столом, згадайте все хороше, чим порадував минулий рік. Нехай в сім’ї панують мир і спокій, нехай на роботі все йде гладко, нехай у вашому серці завжди живе любов!

Нехай всі надії збуваються і ніколи не виявляться марними. Бажаю, щоб це Різдво було світлим, щасливим і ясним. Нехай цей світ, завжди платить добром. Нехай повним достатку буде твій затишний і гостинний будинок. Бажаю тобі величезний запас, здоров’я, удачі і благополуччя. З Різдвом, улюблена матуся!

З Різдвом Христовим, шановний начальник. Нехай це свято подарує радість і любов Вашому серцю, нехай все у Вашому житті буде красиво, щасливо і благополучно. Бажаю Вам здоров’я і миру, достатку і відради.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

З Різдвом тебе! Бажаю всього самого доброго і світлого! Нехай любов, мир і гармонія переповнюють твоє серце! Нехай Бог благословляє тебе і береже кожного дня!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10