Привітати з Водохрещем до сліз, у прозі

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

З Хрещенням! Бажаю бути здоровим, молодим, активним, частіше загартовуватися і не побоюватися застуди. Нехай хрещенські холоду вбережуть тебе від усякої хвороби, дарують радість і тепло.

Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім’я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!

З року в рік хрещенські морози залишаються одними з сильних. Швидше за все через нескореної фортеці Ісуса. Сьогодні в цей найбільше свято я поспішаю привітати вас від щирого серця і щиро побажати безхмарного неба, вселенського миру і благоденства. Нехай освячена водиця додасть вам сил і впевненості, очистить розум і привнесе в душу добро і любов. Щастя хай не покидає ваш будинок і наповнює його радістю і веселощами. Господь збереже і обережет вас, всіх вам благ!

Вітаю з Хрещенням і хочу побажати бути здоровіше всіх здорових і красивіше всіх красивих. А ще бажаю в ополонці зловити неотмороженную Золоту рибку, щоб виконала вона все, а не тільки три, твої бажання.

Вітаю з Хрещенням! Нехай Бог допомагає у всьому, удача буде на твоєму боці, а здоров’я ніколи не підводить. Поруч нехай будуть самі рідні та близькі, будь-яку справу ладиться, а на душі завжди легко і позитивно. Нехай в цей морозний день буде сонячний настрій і весняне натхнення!

З Хрещенням Господнім я всіх вітаю і бажаю заспокоєння, душевної рівноваги, спокою, щедрості і сердечності!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця бажаю, щоб Господь за добрі твої справи і думки винагородив тебе здоров’ям, силою, вірою, надією і любов’ю! Всіх благ і світу за вікном!

Привітання з Водохрещем до сліз

Привітання з Водохрещем українською мовою

З Хрещенням Господнім. Нехай небеса пошлють надію, радість, благо і любов, нехай чиста водицявмиє з ніг до голови і наповнить твоє тіло, твою душу здоров’ям, силами, бадьорістю і вірою. Бажаю миру і сімейної ідилії, трепетних почуттів і відради.

Нехай Господнє Богоявлення відкриє новий світ у Ваших серцях. Нехай змусить думати, що немає нічого важливішого за дітей і їх щастя! Вітаю з Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай свята водиця змиє всі гріхи і печалі, нехай світлий образ Господа осяє твоє серце добротою і любов’ю. Бажаю миру і благополуччя, бажаю душевного спокою і щастя, бажаю серцевої відради і радості!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10