Привітати з Водохрещем

Вітаю з великим святом Хрещення Господнього!Бажаю, щоб Господь не позбавив усіх нас благодаті Святого Духа – тієї благодаті, яка колись зійшла на Ісуса Христа під час Його Хрещення від Іоанна Предтечі. Миру вам, добра і укрпленія віри.

Вітаю з Хрещенням Господнім і побажати хочу здоров’я тобі і близьким, бравих сил і доброти душі, світлих надій і благополуччя, щирої любові і вірного щастя на життєвому шляху.

Вітаю з Хрещенням і бажаю миру і благодаті, відради та любові, чистої, як вода, надії і світлого, як цей день, щастя.

Бажаємо фортеці в вірі, щирості в любові і чистоти в своїх думках, серцях і душах. З Хрещенням!

З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

Нехай разом з Хрещенням Господнім у Вашому домі оселиться радість, спокій, виконання бажань, теплота в стосунках і порозуміння між собою.

Дорогі християни, парафіяни і всі віруючі люди нашої планети вітаю вас з Хрещенням Господнім! Бажаю вам у цей день зануритися в святу воду, очиститися в ній від болю, ненависті, гріхів і заздрості, набратися здоров’я, сили, душевної краси і любові!

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

Хто може бути ближче друзів? Часто саме один може замінити рідного брата, надати допомогу і підтримку! Я бажаю, щоб тебе завжди оточували гарні друзі і товариші, щоб все, кого ти любиш, були поруч, щоб здоров’я було міцним! Нехай любов і щастя завжди будуть поруч, а ті, хто вірить в тебе, ніколи не розчаруються!

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю з доброї молитвою знайти свою надію, з щирою вірою знайти свій світлий шлях. Нехай Господь тебе позбавить від життєвих бід і негараздів, нехай освячена вода зможе залікувати будь-які хвороби і душевні рани. Бажаю радості і блага, миру і любові.

З Хрещенням Господнім! Нехай благодатними будуть всі твої справи і починання, будь здоровим і дуже щасливим!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати миру в життя, благодаті і душевного тепла, гармонії в серці, надії і любові. Бажаю щирою молитвою попросити у Бога щастя і отримати його у відповідь, бажаю відхреститися від усіх негараздів і не зустрічати печалі на шляху.

Свято Хрещення – день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11