Щиро привітати з Благовіщенням

Вітаю тебе з чудовим святом – Благовіщенням! Від щирого серця бажаю, щоб цей день наповнив все навколо справжньої благодаттю, щоб збувалися твої бажання і виконувалися заповітні мрії! Нехай життя дарує тільки найкращі подарунки!

Залиш ж в цей день ти всяку роботу, хвалу свою скоріше Діві Марії принесеш. Сьогодні вона отримала Благу звістку, і дізналася, що саме вона удостоїлася честі стати матір’ю Ісуса. Восхвалі ж її! Прийми мої вітання з великим святом Благовіщення!

Благодать Всевишнього, то він приведе здоров’я і щастя. У Великий день, весняного пробудження природи і душа людини, прокидається від зневіри і смутку. Бажаю всім світлих помислів і добрих вчинків.

Вітаємо Вас і всіх тих, хто доріг Вашому серцю зі святим святом Благовіщення Пресвятої Богородиці! Нехай до Вашої оселі приходять тільки бажані добрі звістки, нехай якомога швидше повертаються під рідну дах улюблені люди, нехай міцніє і процвітає Ваша сім’я. Здоров’я, любові, стабільності і гармонії.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Привітання з Благовіщенням своїми словами

Привітання з Благовіщенням своїми словами

Улюблена моя подруга! Сьогодні вітаю тебе з Благовіщенням! Бажаю завжди добиватися своїх цілей, при цьому залишаючись жіночною і прекрасною! Нехай любов і благополуччя завжди присутні в твоєму житті, а близькі друзі підтримають і допоможуть!

У світле свято Благовіщення поспішаємо побажати Вам світла в душі, любові і процвітання Вашим родинам, благих новостей та радісних подій, нехай Господь завжди буде Вам вірним захистом і опорою.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це чудовий і світле свято, яке щороку приходить в наші і серця. Я щиро вітаю вас, рідні мої з тим, що у всіх людей в черговий раз з’явилася надія на те, що народження Спасителя зможе все виправити і спокутувати людські гріхи. Нехай разом з цією благою звісткою до ваших осель увійде щира віра, світло і надія. Збережіть в своїх сім’ях і серцях любов до Господа і Божої Матері, нехай вони стануть вошей захистом і опорою у важких ситуаціях. Богородиця отримала благу звістку про благословенному дитину, він став їй нагородою за її віру, щире покаяння і щось неймовірне бажання, яке стільки років жило в її серці. Блага звістка прийшла не тільки до Богородиці, а й до всього народу. Господь ніколи не залишить в біді своє дитя, бачачи його щире бажання стати краще, прагнення до світла і добра. Нехай це свято зробить ваші серця добрішими і чесніше, як по відношенню до себе, так і по відношенню до Господа.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15