Щиро привітати з Благовіщенням

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

Пресвята Богородиця спустилася на землю, щоб подарувати спокій і захист нужденним. Бажаю тобі в цей Святий день не знати сумнівів, смутку і горя. Нехай Богородиця захистить від бід і подарує твоєму дому вічне щастя, а твоєї душі порятунок.

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

Благовіщення – світле свято на порозі Пасхи. Тобі, твоїм рідним і близьким у цей прекрасний день бажаю головного: віри, любові і надії.

Вітаю з одним з найважливіших християнських свят – Благовіщенням! З благою звісткою приходить і початок справжньої весни. Бажаю в цей свято миру, тепла, добробуту, достатку і благополуччя. Нехай близькі люди радують своїми вчинками і розумінням, щоб ви були здорові і щасливі, а цей день принесе нові надії.

Щороку 7 квітня християни відзначають Свято Благовіщення Пресвятої Богородиці. У цей день Марія дізналася, що народить сина Божого. Побажайте всім, хто вам доріг, тепла і радості, затишку і миру, здоров’я і благоденства. Для кожного близького вам людини у нас на сайті novogodnij-ru.ru знайдуться відповідні рядки.

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15